Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivningDu träffar våra lokala rådgivare för kommunerna Ystad, Tomelilla & Simrishamn.

Boka – till lediga tider!

Boka med kod >>

Vi erbjuder även DROP-IN-RÅDGIVNING som inte kräver bokning. Se aktuella tider för Drop-In i vårt kalendarium som uppdateras löpande.

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan,

Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: finns en interaktiv på nätet på länken HÄR

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– NyföretagarCentrum Sydöstra arrangerar lokala Starta Eget-utbildningar, bokföringskurser, nätverksträffar och mycket mer. Se och boka våra kostnadsfria evenemang här.

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dej bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2023-03-16

Nationella samarbetspartners