Hem

Gruppens syfte

Gruppens fokus ligger på att ha trevligt samt inspirera, informera och hjälpa varandra kring företagandet. Syftet är således inte att sälja produkter/tjänster till varandra eller att rekrytera anställda/konsulter/företagspartners. Vi kommer att tillhandahålla trådar då och då som tillåter detta men vill inte fylla flödet med den typen av inlägg.

Hjälp oss göra flödet relevant och meningsfullt

För att hålla flödet rent och slippa att medlemmarna blir överösta med irrelevanta inlägg försöker vi hålla det mesta av kommunikationen till ämnesspecifika trådar (se gruppens beskrivning). Vi kommer därför vara relativt hårda i granskningen av enskilda inlägg och alltid hänvisa till relevant tråd om sådan finns.
Individuella inlägg som tillåts kan vara t ex:
  • Önskemål om hjälp/råd i företagsfrågor
  • Önskemål om feedback på utkast/prototyp/mockup
Gör inte reklam var som helst, detta sker i dedikerade promo-trådar. Att hänvisa till din hemsida/sociala medier osv är BARA tillåtet i avsedda trådar.
Spam (upprepade inlägg med låg relevans för gruppens medlemmar) är inte ok och kan innebära uteslutande från gruppen.

Var en god medföretagare

Vi vill att gruppen ska genomsyras av positivitet och uppmuntran, försök därför att hålla igen med klagande eller negativa tongångar. Dela med dig av råd, support och bra vibrationer till dina medföretagare.
Sträva efter att förgylla någon annans dag genom att dela med dig av dina kunskaper eller helt enkelt bara finnas där för att peppa och uppmuntra.
Är du direkt otrevlig eller skriver opassande saker blir du utesluten ur gruppen och blockerad utan förvarning.
Var ärlig och äkta. Om du inte är här för att lära dig, utvecklas, knyta kontakter och hjälpa andra, utan har en egen agenda eller bara vill sälja, var snäll och lämna gruppen.
Det är inte okej att dela material som är upphovsrättsskyddat eller olagligt.

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Nationella samarbetspartners