Hem

Vill du få hjälp att utveckla ditt företag?

Ny satsning för dig som vill ta nästa steg. Innovationscenter och Nyföretagarcentrum hjälper dig och ditt företag att nå nästa nivå. Vi söker dig som är nyföretagare, eller innovativ företagare, som ser nya möjligheter för din verksamhet. Har ditt företag utvecklingspotential men du saknar specialkompetens inom ett visst område och vill ha hjälp att arbeta strategiskt med ditt företags utveckling. Då kan du få hjälp av Skuggstyrelsen.

En skuggstyrelse består av lokala personer med värdefull affärserfarenhet och kompetens som matchar dina behov – och de finns till ditt förfogande när du behöver stöttning, råd eller kompletterande kompetenser.

Att skuggas av Skuggstyrelsen är precis som det låter – den är bara din skugga, den tar inte ifrån dig bestämmanderätten över ditt företag. Den kompletterar dina kunskaper, ger dig kloka råd och åsikter – men det är du som fattar besluten och väljer vad du vill ta till dig för att utvecklas i den riktning du önskar. Skuggstyrelse-programmet är ett samarbete mellan Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne och Innovationscenter, som hjälper dig att utvecklas och ta nästa steg i ditt företagande. Du kan ansöka att vara en del av pilotprojektet om du uppfyller följande kriterier; du är en företagare som:
*Drivit företag i två år eller mer
*Vill utvecklas o Är beredd att dela med dig
*Är beredd att avsätta tid
*Har frågeställningar för att utveckla ditt företag

Underpilotfasen 2019 är det kostnadsfritt att delta i Skuggstyrelse-programmet. Är du intresserad av att få en Skuggstyrelse eller har du frågor om projektet? Kontakta Lotte Kolare (Nyföretagarcentrum) lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se eller Helena Kurki (Innovationscenter) helena.kurki@sjobo.se.

Vi finansieras av:

Nyföretagarcentrum + Innovationscenter = Sant

NyföretagarCentrum och Innovationscenter startar ett projekt.

Relativt nystartad företagare men känner att du är redo att utvecklas och ta nästa steg?

Under 2019 startar NyföretagarCentrum och Innovationscenter upp ett projekt där du får möjligheten att få en egen ”skuggstyrelse”.Det innebär att du anmäler ditt intresse och blir kallad till ett första möte. Därefter kommer du att få möjligheten att få tillgång till kompetens du kanske saknar eller bollplanket du är i behov av.

 

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Nationella samarbetspartners