Hem

 

Vill du hjälpa framtidens företagare att utvecklas i Sydöstra Skåne?

Just din kompetens behövs!

Du sitter på erfarenhet och värdefull kompetens som kan hjälpa andra att nå nästa nivå som företagare! Tillsammans med Nyföretagarcentrum genomför Innovationscenter pilotprojektet Skuggstyrelsen. Som medlem i Skuggstyrelsen hjälper du innovativa företagare och nyföretagare att utveckla sina företag genom att stötta, agera bollplank, ge råd och bidra med din expertis. Du matchas med en lokal företagare som behöver just dina specialkunskaper för att nå nästa företagsnivå.

Vill du vara med och bidra till att fantastiska idéer förverkligas och utvecklas? Vill du veta mer eller ansöka om att gå med i Skuggstyrelsen? Kontakta Lotte Kolare (Nyföretagarcentrum) lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se eller Helena Kurki (Innovationscenter) helena.kurki@sjobo.se. Programmet Skuggstyrelsen är ett samarbete mellan Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne och Innovationscenter där nyföretagare kan tillgå kompletterande kompetens och stöd av lokala experter inom ett visst område.

Tillsammans bygger vi ett nytt nätverk!

Nyföretagarcentrum + Innovationscenter = Sant

NyföretagarCentrum och Innovationscenter startar ett projekt.

Relativt nystartad företagare men känner att du är redo att utvecklas och ta nästa steg?

Under 2019 startar NyföretagarCentrum och Innovationscenter upp ett projekt där du får möjligheten att få en egen ”skuggstyrelse”.Det innebär att du anmäler ditt intresse och blir kallad till ett första möte. Därefter kommer du att få möjligheten att få tillgång till kompetens du kanske saknar eller bollplanket du är i behov av.

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Nationella samarbetspartners