Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har ett antal tider som kan bokas via länken nedan, om annan tid önskas så kontaktar ni bara oss, så hittar vi en tid som passar er.

kontakta oss via e-post patrik.ferdinandsson@nyforetagarcentrum.se

eller per telefon 072 222 74 61.

OBS: Klicka och fyll i uppgifterna. HÄR ser du lediga tider!

Boka med kod >>

Förbered dig på din affärsidé innan du kommer på individuella rådgivningen.

På första mötet du inte ha en färdig affärsplan, det är så klart bra om det finns en påbörjad.

Grundläggande inför fortsatt enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: det finns en interaktiv affärsplan på nätet på länken HÄR . Vi går alltid igenom affärsplan.com vid första mötet.

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad, oftast som ett frukostmöte. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dej bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2022-03-01