Hem

Nyheter och evenemang

ÅRETS NYFÖRETAGARE i Tyresö 2018 Bo Danielsen -Ratus Human resources

Då var det dags igen för prisutdelning på Tyresö slott, Tyresö Näringslivsdag.

I juryn i år var det tidigare års nyföretagare Jannica Grönqvist, Resebemanning, Ludvig Brydolf matkreatör, Salla Vartianinen, Projektmaskinen och Martina Danielsson, Värmdö Möbelmakeri. #tyresönäringslivsdag

Delar av motiveringen;

Att förverkliga och genomföra en dröm, och samtidigt hjälpa människor att utvecklas på sin arbetsplats, har årets nyföretagare förstått. Detta genom att hyra ut sig som personalchef, eller varför inte – en hel personalavdelning?

VI HAR TID för dig!
Du får personlig och professionell rådgivning som ger dig en flygande start.
Boka tid med gröna knappen eller—om du får problem med att boka här
Skicka mail till
nacka@nyforetagarcentrum.se
Skriv namn, mobilnummer och dag och tid du vill komma!
Så hör vi av oss så fort vi kan….

 

Årets Nyföretagare i Värmdö 2018

Anja Lindh Madame von Vintage 

Motivering

Att förverkliga och genomföra en dröm, och samtidigt slippa bilköer var orsaken till att Anja Lindh startade eget hemma på Värmdö. Det blev Madame von Vintage – en vintagebutik med försäljning lokalt och globalt. Second hand och återbruk ligger i tiden.

Alla hittar alltid något, en accessoar eller ett vykort men också kläder från Dior. För engagemang och genomförande samt ett brinnande intresse för att arbeta med hållbarhet och att bevara vår historia. Märkesprylar som är ”närodlade” får ett nytt liv genom nya kunder.

 

Notiser

RÅDGIVARFRUKOST 5/2, 5/3, 9/4, och 7/5

Träffa våra rådgivare och andra som funderar att starta eget. Vi bjuder på macka och kaffe. Anmäl dig påhttp://www.nyforetagarcentrum.se/nacka Boka första gången utan kod.

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Våra samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners – företag, kommuner och organisationer kan vi erbjuda rådgivning och information till dig.

Läs mer om våra samarbetspartners>>