Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Årets Nyföretagare i Nacka 2020 Fredrik Jansson

Årets Nyföretagare i Nacka 2020 - Fredrik Jansson Boatlife solutions

Juryns motivering:

Juryns motivering: Årets Nyföretagare i Nacka är ett föredöme för nystartare

Under 100 nätter ombord på sin segelbåt, många sjömil ut i Stockholms skärgård tillsammans med sin skeppskatt Bamse – ville han förändra sin tillvaro som affärschef inom medicinteknik. Att förverkliga en dröm och arbeta med det han älskade – båtar och sjöliv. Han ville göra egna affärer internationellt. Att bli sin egen chef.

Utan egentlig insikt i företagande lämnade han sin anställning och mejslade ut en egen affärsidé. Via Nyföretagarcentrum har han nu erhållit en mentor som kan vara stöd i uppstarten.

Med entusiasm och energi har han redan lyckats etablera sitt företag och sina produkter på marknaden inom fritid -båtbranschen. Vi ser också spännande innovationer på väg…

Han får priset för att han på ett inspirerande sätt har kombinerat sin erfarenhet från internationell handel med ett brinnande båtintresse.

Utmärkelsen Årets Nyföretagare i Nacka 2020 går till Fredrik Jansson, som driver företaget Boatlife Solutions AB.

Juryn består av tidigare års pristagare

Det är Nyföretagarcentrum Nacka, Värmdö, Tyresö som varje år delar ut priset till årets Nyföretagare. Juryn har bestått av tidigare års pristagare, nämligen Jannica Grönqvist, årets nyföretagare i Nacka 2012, Ludwig Brydolf, årets nyföretagare i Nacka 2015, Martina Danielsson årets nyföretagare i Värmdö 2017 och Salla Vartiainen, årets nyföretagare i Tyresö 2016.

Jannica Grönqvist jurymedlem och Fredrik Jansson - Boatlife solutions

Tack!