Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.
Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

I Norrtälje är vi två rådgivare:

Ann Dahlin


Ann Dahlin
är anställd hos Alcea Redovisning från hösten 2017, där hon arbetar som redovisningskonsult mot ett antal företagskunder. Hon har också en certifierad coachutbildning från ICC som hon använder verktyg ifrån i rådgivningar. Har tidigare drivit IT-bolag tillsammans med maken. Drivit och ägt träningsanläggning med ett flertal anställda. Haft egen firma som redovisningskonsult.

Kontaktuppgifter:
Tel: 070-779 66 57
Epost: ann.dahlin@nyforetagarcentrum.se


Peter Jansson har varit egen företagare i 30 år och drivit ett flertal bolag. Först inom tillverkningsindustrin, senare inom byggledning och för närvarande som företagscoach.
Hans kärnkompetens ligger främst inom områdena målstyrning, organisation, produktion och ledarskap. Peter är också starkt engagerad i föreningslivet i Roslagen, där han för närvarande har två styrelseuppdrag.

Kontaktuppgifter:
Tel: 070 -853 95 15
Epost: peter.jansson@nyforetagarcentrum.se


Vi ser fram emot att få höra er idé och hjälpa er på vägen!

Ann och Peter

Sidan uppdaterades 2021-03-24