Hem

Rådgivare

Birgitta Blanck
Diplomerad rådgivare och verksamhetsledare

Är auktoriserad redovisningskonsult som drivit egen redovisningsbyrå sedan 90-talet, som idag är ett litet familjeföretag med tre verksamma konsulter. Styrka är affärsutveckling samt utbildning inom Starta företag.

 

Lisbeth Wigström
Diplomerad rådgivare

Driver det egna företaget PANTHER AB. Lisbeth har ett brett kontaktnät inom näringsliv, organisation och offentliga myndigheter.

 

Anna Nienhüysen
Rådgivare

Driver det egna företaget Synstad Consulting. Har arbetat mycket inom rekrytering och bemanning i det privata näringslivet och med näringslivsfrågor i den offentliga sektorn. Har ett stort kontaktnät inom många olika branscher.

 

 

Christina Svartsjö
Rådgivare

Utbildad planarkitekt, men driver idag min egna firma inom direkthandel. Har tidigare jobbat inom den offentliga sektorn med bland annat projektledning och mentorskap. Gillar att bolla idéer med andra och att driva fram beslut. Är uppvuxen i Södertälje kommun och har ett brett kontaktnät inom olika branscher lokalt i Södertälje.

 

Yngve Ornerud
Diplomerad rådgivare/Salem

Flyttade till Salems kommun 1968 och är, efter några år utanför kommunen på 70-talet, tillbaka sedan 1980. Yngve har drivit eget företag inom reklam och kommunikation från mitten av 80-talet. Är sedan några år delägare i YMR Kommunikation i Stockholm. Har mycket stor erfarenhet av varumärkesutveckling och sociala medier.

 

Sidan uppdaterades 2018-04-25

Våra samarbetspartners