Hem

Rådgivning

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

 

Informationsträffar

Behöver du mer allmänna råd – en första inspiration? Boka in dig på en informationsträff  där vi ger mer allmänna råd i grupp. Oftast har vi med oss någon av våra samarbetspartners, i första hand Skatteverket, som särskilda gäster som delar med sig av sin kunskap. Ett utmärkt inspirationstillfälle!

 

Utbildningar

Vi har flera utbildningar som ökar din kompetens att driva företag. Vår grundläggande nyföretagarutbildning 5 Steg till eget företag ger dig en bra plattform för att starta eget företag.

Kursen Grundläggande bokföring är en introduktion till redovisning och vilka krav som ställs. Du får lära dig redovisningens  grundläggande begrepp och hur du hanterar  olika affärshändelser.

Måndagsklubben är vårt samlingsnamn för olika utbildningar som vi anordnar inom marknadsföring, försäljning, ekonomi och juridik.

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners