Hem

 

Aktiviteter

♥♥♥

ClubEget träffarna är nu i full gång. Träffarna vänder sig till dig som är blivande eller nybliven företagare. Träffarna är kostnadsfria men du måste anmäla dig. Få inspiration, ny kunskap och konkreta verktyg för att komma framåt i ditt företagande.

Anmäl dig gärna till vårt ClubEget -forum, så kommer du att få inbjudningar till samtliga aktiviteter.  Följ oss även gärna på facebook/nfcfalun där du får tips och inspiration kring eget företagande. 

Varmt välkommen!

♥♥♥

************************************************************************

Bilden kan innehålla: utomhus

Marknadsföring & Försäljning

*  2/12  *  17.00-20.00  *  Hotel Falun, Trotzgatan 16, Falun  *

Hur gör dina produkter eller tjänster skillnad för kunden? Vad är det egentligen som får kunden att köpa?

För att lyckas i sitt företagande krävs bra produkter och kunder med betalningsförmåga som vill köpa. Det gäller att hitta en röd tråd och att inte vara rädd för att sälja sin produkt.

Lär dig att förstå din marknad, dina kunders behov och vad det är som gör att kunderna köper. Få inspiration, kunskap och konkreta verktyg för hur du kan arbeta både med marknadsföring och försäljning på ett effektivt sätt.

Låter det spännande? Då ska du delta på denna ClubEget träff som ger dig de konkreta verktygen för att sälja med framgång. Denna träff arrangeras i samverkan med Almi.

Varmt Välkommen!

Anmäl dig till denna ClubEget-träff om marknadsföring & försäljning

 

************************************************************************

 

Budget

*  9/12  *  08.30-10.00  *  Näringslivets Hus Ölandsgatan 6, Falun  *

ViIl du räkna på dina affärer och förstå skillnaden på en resultat- och likviditetsbudget? Vill du veta vad som skapar en hållbar budget?

”Det enda man vet om en budget är att den aldrig kommer att stämma”. Så kan det kännas men att lägga en budget vid uppstart eller löpande för din verksamhet är en av de bästa åtgärderna för att få koll på affären i ditt företagande. Om du vill söka finansiering till ditt företag är en budget ett krav men även om du ska starta utan lånade pengar mår du och ditt företag bra av att ha en budget att följa.

På denna ClubEget träff får du möjligheten att få en konkret genomgång av olika budgetar, du får tips och trix och prova på att budgetera. Ta med din dator så kan du arbeta på din egen budget under träffen.

Varmt välkommen!

Anmäl dig till denna ClubEget-träff om budget

 

************************************************************************

 

Sidan uppdaterades 2019-11-26

Våra samarbetspartners