Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

All bokning sker via vår webbplats.

Vi har olika typer av möten och evenemang du kan boka:

Individuell rådgivning, för dig som har en färdig affärsidé och jobbar med affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar vanligen cirka en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i eller om om det är digital rådgivning. Välj det som passar dig bäst. Förbered dig innan du kommer på individuell rådgivning, helst genom att påbörja arbetet med din affärsplan. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Vi har en interaktiv affärsplan som du hittar genom länken här.

Grupprådgivning/starta-eget-informationsmöte, för dig som funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Nya rådgivningstider läggs upp fortlöpande men du kan också skicka ett mejl till oss och föreslå egna tider som skulle passa. Kontakta någon av våra rådgivare.

Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen före om du har fått förhinder. Gör du inte det, förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2022-08-27

Våra samarbetspartners