Hem

Starta & Driva Eget-utbildning

“Man får en direkt linje in till företagandet”

6 tillfällen med start 11 oktober

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Du får kunskap och verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Du får föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. På köpet får du också energi och nätverk från andra kursdeltagare som är i samma situation.

Innehåll:Starta egetutbildning Lidköping

  • Hur du gör din affärsidé till ett starkt varumärke
  • Marknadsföring & försäljning – Hur du får lönsamma kunder
  • Retorik och affärskommunikation – Så kan du påverka vem du vill
  • Få koll på ditt företags ekonomi – kalkylera och förstå rapporter

Sagt av tidigare deltagare
“Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.”
”Man får en direkt linje in till företagandet.”
“Den samlar så mycket bra och handfasta råd och hur man ska tänka. Bra att få veta fallgropar så slipper man kanske att ramla i dem.”
“Helt rätt nivå – proffsigt!”
“Bra föreläsare som vill engagera, bra övningar och mycket bra material.”
“Mycket trevlig och lärorik utbildning. Träffat många duktiga och kunniga föreläsare och ansvarig. Knutit många nya kontakter genom kompisarna i gänget.”
“Lärorikt, nyttigt och inspirerande! Något för den som är i startgroparna eller som redan startat. En god hjälp på vägen!”
“Kommer att ha nytta av alla delar på ett eller annat sätt. Utbildningen är perfekt för den som tänker starta eget inom kort eller är i uppstartsfas.”
“Varje kväll jag lämnade utbildningslokalen var jag full av energi och lust att driva eget företag”.

Kostnad
950 kr + moms. I priset ingår litteratur du har nytta av i ditt företagande.

Omfattning
6 tillfällen kl 18:00-21:00 med start 11 oktober

Vi tar stor hänsyn till smittorisker och har ett högst begränsat antal platser och ser till att vi håller avstånd till varandra i kurslokalen.

Vill du veta mer eller anmäla dig så ring Kerstin Wångstedt på telefon 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se.

Plats: Campus Västra Skaraborg, Lidköping.

Mål: Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Har du frågor eller vill anmäla dig till Lidköping så ring Kerstin Wångstedt på telefon 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se.

Sidan uppdaterades 2021-06-01

Våra samarbetspartners