Hem

Starta och driva eget-utbildning Hösten 2021

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller precis står inför start. Utbildningen fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart.

Föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

Starta Eget-kurs hösten 2021

Starta & Driva Eget Utbildningen startar i Skövde, 6 onsdagar med start den 1 september

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller fundera på om du ska starta. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart. Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation.

I deltagaravgiften ingår 6 utbildningstillfällen med nätverkande och fikapauser, kurslitteratur ”Starta Eget -bok” samt diplom. Naturligtvis kan du boka kostnadsfri individuell rådgivning med någon av oss rådgivare på NyföretagarCentrum.

Mål:

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Kursen är fördelad på 6 Kurstillfällen à 3 timmar kl 18.00 -21.00 i Skövde.

Plats anges senare, vi kommer att anpassa utbildningen efter gällande regler för Covid-19

Kursavgift: 950 kr exklusive moms.

Anmälan till:

evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se Tel: 070 – 625 27 05

Ange namn, postadress, e-post och telefonnummer samt vilken kurs du önskar anmäla dig till. Minimum antal deltagare per kurs 10 personer

Innehåll respektive kurskväll:

1 septemberDärför behöver du en affärsplan! Genomgång av hur du fyller din affärsidé och gör en affärsplan. Under dagen kommer du också att lära känna övriga deltagare för att ni ännu bättre ska kunna ta till er kursens innehåll.

8 september – Kunden i fokus! Hur ser din marknad ut? Vem är din kund och hur tar du reda på hens behov? Nöjda och missnöjda kunder – det är lättare att behålla än att hitta nya. Hur gör man det?

15 september – Lär dig att förstå din ekonomi! Hur ska du planera för att veta att du har pengar på kontot och att du tjänar på det du säljer? Bankkonto, försäkring och bokföring – representanter från NyföretagarCentrums samarbetspartner, ger dig viktig information om den viktiga administrationen.

22 september – Bygg ditt varumärke och din profil. Lär dig att kommunicera rätt med ord och bild men också med ditt eget kroppsspråk.

29 september – Sälj mer – i butik, på kundbesök och online. Vad är det som säljer, hur når jag ut – vilka digitala plattformar ska jag använda?

6 oktober – När det inte blir som man tänkt! Hur förebygger man problem och förbereder sig för risker. Tänk strategisk i ditt företag och för dig själv! Vad är ditt mål och hur kan du säkerställa att du kommer dit?

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg 

Sidan uppdaterades 2021-08-17