Hem

Starta och driva eget-utbildning start den 7 September 2022

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller fundera på om du ska starta. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Allt för att göra dig tryggare och mer framgångsrik i din företagsstart.

Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Du får energi och nätverk med andra kursdeltagare som är i samma situation. 

I deltagaravgiften ingår 6 utbildningstillfällen med nätverkande och fikapauser, kurslitteratur ”Starta Eget-bok” samt diplom. Naturligtvis kan du boka kostnadsfri individuell rådgivning med någon av oss rådgivare på NyföretagarCentrum.

Mål:

Att ge dig kunskaper och träning i att arbeta med allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik och därmed få en snabbare och säkrare företagsstart.

Kursen är fördelad på 6 Kurstillfällen à 3 timmar kl 18.00 -21.00 , Onsdagskvällar i Skövde

Plats anges senare, Kursavgift: 950 kr exklusive moms. 

Frågor och intresseanmälan till: 

evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se eller tel: 070 – 625 27 05.

Ange namn, postadress, e-post och telefonnummer. Minst antal deltagare per kurs är 10 personer och vi stoppar anmälan vid cirka 20. 

Varmt Välkommen!

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg 

Sidan uppdaterades 2022-08-08