Hem

Starta och driva eget utbildning

Utbildningen vänder sig till dig som har startat företag eller fundera på om du ska starta. Den fokuserar helt och hållet på att skapa förutsättningar och ge kunskaper om de verktyg som behövs i den dagliga verksamheten, allt från marknadsföring och försäljning till ekonomi och juridik. Målet är att göra dig tryggare och mer framgångsrik under din första tid som företagare.

Föreläsningar blandas med berättelser från företagsvärlden för att ge dig inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. En viktig del är nätverkandet med andra kursdeltagare som är i samma situation som du. 

Din affärsplan

Genomgång av hur du fyller din affärsidé och gör en affärsplan. Var börjar man och vad är viktigt att veta för att komma igång?

Du kommer också att lära känna övriga deltagare för att få en grund för kursens gruppdiskussioner

Frågor och intresseanmälan till: evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se , ange namn, postadress, e-post och telefonnummer.

Lidköping start 14 mars

Info och anmälan NyföretagarCentrum Lidköping

Varmt Välkommen!

Sagt av tidigare deltagare

”Många bra tips. Idéer, inspiration av både kursens innehåll, föreläsare samt deltagarna.” ”Bra struktur, duktiga föreläsare.” ”Man får en direkt linje in till företagandet.” ”Fått bättre trygghet i företagandet. Tips och bra dokument.”

Utbildningen stöttas av Kommunalförbundet Skaraborg 

Sidan uppdaterades 2023-03-16