Hem

Gå vår nyföretagarkurs - 3 steg till eget företag - 2,3,4 November - Digitalt

Gå vår snabbkurs under tre kvällar – Start 2,3,4 November – kl 17-19 digitalt

Lär dig vad du behöver veta för att utveckla din idé till ett företag. Du kommer både få träffa erfarna experter från olika områden och andra personer i din situation. Läs mer och anmäl dig via länken nedan. 

Läs mer och anmäl dig till kursen

TRE STEG FÖR ATT STÄLLA OM!

Nyföretagarcentrum och Handelskammaren Mälardalen har tillsammans stor erfarenhet av att stötta företag i deras tillväxtresa i olika faser. Många företag har drabbats hårt av Covid-19 och vi har tack vare Sparbanksstiftelsen Rekarne fått möjlighet till extrainsatser riktade till er företagare i Eskilstuna och Strängnäs.

Tre steg för att ställa om! Vi kommer att arbeta utifrån en trestegsmodell. Vi inleder med att omvärldsspana, vilka yttre faktorer påverkar ditt företags förutsättningar idag och framåt. I steg två genomför vi en workshopserie med deltagande företag utifrån era behov. Steg tre. Rådgivning på individ/företagsnivå med konkreta åtgärder anpassade aktiviteter. Anmäl ditt intresse nedan för att ingå i vårt gemensamma projekt för små och medelstora företag inom tjänstesektor och handel i Eskilstuna och Strängnäs. Sista anmälan 14 oktober!

KOSTNADSFRITT
• SISTA ANMÄLNINGSDAG 3 OKTOBER!

När
2020-10-14 – 2020-12-15

Var
Eskilstuna & Strängnäs

Kostnad
Kostnadsfritt

Anmäl dig på:

https://handelskammarenmalardalen.se/sugarcrm_events/tre-steg-for-att-stalla-om/

 

 

 

Boka Rådgivning

Rådgivning & kurser

Vi har nu lagt ut information om vårens starta-eget-kurs samt tider för rådgivning. Varmt välkommen med din anmälan/bokning!

Notiser

Professionell rådgivning

Våra rådgivare hjälper dig utveckla din idé och verksamhet. Välkommen att boka tid för kostnadsfri och professionell rådgivning!

Läs mer om vår rådgivning >>

Strängnäs Tidning "Hallå där" 171212

Hallå där! Varför NyföretagarCentrum?

NyföretagarCentrum Strängnäs nye verksamhetsledare, Lotta Asplund, om verksamhetens stöd till nyföretagare.

Strängnäs Tidning 171212

 

NyföretagarCentrum och aktiviteter

På NyföretagarCentrum Strängnäs facebook-sida lägger vi löpande ut information om  våra egna kurser och aktiviteter samt andra aktörers evenemang så som kommunens företagsfrukost.

facebook.com/NFC.SNAS/

Våra samarbetspartners