Hem

Årets nyföretagare

Årets Nyföretagare 2022: JE Project Consulting AB

Jan Eriksson som driver JE Project Consulting AB med fru Ulrika, som sitter i styrelsen för bolaget.

Motivering:

Årets pristagare har haft modet att prova sina egna vingar och har på ett förtjänstfullt sätt och på kort tid omsatt sin spetskompetens till en imponerande lönsamhet och livskraft, med god möjlighet till fortsatt tillväxt.

Årets Nyföretagare 2021: Brandlarmsspecialisten AB

Namn: Kenneth Bäckström

Motivering:

Pristagaren har på kort tid etablerat sin verksamhet med imponerande lönsamhet genom att på ett professionellt sätt leverera viktig trygghet och hållbarhet till ett stort antal arbetsplatser.

Årets Nyföretagare 2020: Strängnäs Tak

Namn: Daniel Radik & Erik Andersson

Motivering:

Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet har Daniel och Erik skapat ett framgångsrikt, trovärdigt och lönsamt företag.

Företagets ledstjärnor:

  • Att ha kostnadskontroll
  • Att hålla avtalade produktionstider
  • Att ge kunden professionell coaching
  • Att städa efter avslutat arbete

Årets Nyföretagare 2019: Amanda Gullström AB

Amanda erbjuder utbildning av häst och ryttare, matchning och visning av hästar från unghästtävlingar till svår klass samt förmedling och försäljning av hästar. Med mångårig erfarenhet som hoppryttare från både tävlingar och hästutbildning inom hoppvärlden har hon en stark grund att stå på.

Hästutbildning
Amanda har under många år utbildat och tagit fram lovande unghästar till MSV och Svår hoppning. Alla meriter har hon på egenhändigt utbildade hästar. Hon lägger stor vikt vid hästarnas välmående och att de får allsidig träning som innefattar både bana och uteritter. Stallet har ridhus och ridbana, fantastiska hagar samt bra möjligheter till träning ute i skog och mark.

Träning
Amanda tar emot hästar för träning – både för kortare och längre perioder och erbjuder träning för de elever som vill komma till gården och träna. Hon kan även komma till er anläggning och hålla gruppträningar (minimum 5 ryttare) och lägger då upp träningspassen efter elevernas och hästens nivå.

Försäljning av häst
Amanda tar regelbundet emot hästar för utbildning och tävling inför försäljning – både på kort och lång sikt. Hon köper också in lovande unghästar regelbundet för utbildning inför försäljning eller direkt förmedling. Hennes ambition är att sälja högkvalitativa hopphästar och att matcha rätt ryttare till rätt häst.

Sidan uppdaterades 2023-01-05

Våra samarbetspartners