Hem

Rådgivning

Välkommen på kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Nyföretagarcentrum Gästrikland hjälper dig med tips, goda råd och sätter dig i kontakt med rätt personer och myndigheter.

Vi kan erbjuda dig 3h kostnadsfri rådgivning och då fokuserar vi på dig som företagare och din affärsidé. Nyföretagarcentrum tillhandahåller en interaktiv affärsplan på nätet som du hittar via länken HÄR . Den hjälper dig att tänka igenom och arbeta med din affärsidé innan du kommer på rådgivning. För att du ska få ut det mesta av din tid hos oss rekommenderar vi dig att komma på en informationsträff där vi går igenom allting praktiskt för att komma igång med ditt företag och sedan kan vi fokusera mer på dig under de individuella rådgivningarna.

Hittar du ingen tid som passar dig? Vänligen kontakta önskad rådgivare.


Informationsträff Starta Eget

Har du funderingar kring eller vill lära dig mer om vilken bolagsform du ska välja, skatt, moms, och allt det viktiga du behöver ha koll på för att komma igång med ditt företag? Då är denna informationsträff helt rätt för dig. Det är perfekt att börja med denna som en introduktion och sedan boka in en individuell rådgivning där vi kan fokusera mer på dig som företagare och din affärsidé. Du hittar aktuella datum under bokningsbara tider.

Våra rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare, med erfarenhet av vad det innebär att starta från grunden. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Matilda Hera Lantz
Rådgivare Gävle
E-post: matilda.lantz@nyforetagarcentrum.se
Mobil: 079-340 93 67

Lars Bendrik
Rådgivare Gävle
E-post: lars.bendrik@nyforetagarcentrum.se
Mobil: 070-6803804

Annika Winterros
Rådgivare Sandviken
E-post: annika.winterros@nyforetagarcentrum.se 
Mobil: 073-673 37 71

Sidan uppdaterades 2024-02-11

Våra samarbetspartners