Hem

Kostnadsfri företagsrådgivning

Innan du bokar tid för personlig rådgivning måste du gå på ett startmöte. Våra startmöten ger dig en bred översikt hur det är att starta och driva företag oavsett vad du har arbetat med tidigare. Efter startmötet får du en kod för att kunna boka individuell rådgivning. Innan du har möjlighet att boka enskild rådgivning bör du dock skapa en affärsplan via Affärsplanen och du har efter det möjlighet att boka tid för Enskild rådgivning.

Varför en affärsplan? Arbetet med affärsplanen är A och O för dig som vill starta företag. Med en genomarbetad affärsplan har du ett bra beslutsunderlag för att starta eller inte starta företag – detta utgör grunden för vår rådgivning!

För att få ut så mycket som möjligt av ditt enskilda rådgivningsmöte rekommenderar vi att du tittar igenom Verksamhets checklista för nya företag innan du kommer på rådgivningen. Förbered dig och tänk på frågor som till exempel:

  • Hur ser din affärsidé ut?
  • Finns det kunder till den vara eller tjänst du vill sälja?
  • Vilka konkurrenter till ditt blivande företag?
  • Vilka resurser i form av exempelvis tid, utrustning, lokal och personal behöver du för att komma igång?

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Rådgivningen genomförs av diplomerade rådgivare som själva är egna företagare.

Efter du har bokat ditt möte med oss kommer du att få en länk till ett digitalt möte när mötestiden börjar nära sig. Denna länk tenderar att hamna i skräpposten, så leta noga!


 

Sidan uppdaterades 2021-06-15

Våra samarbetspartners