Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är aktiva företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Vi tar inte emot bokningar per telefon. All bokning sker här: Boka rådgivning

All of our advisors speak english.

 

 

Åsa Bengtsson, Göteborg

Åsa driver Atåm AB och har över 20 års erfarenhet av eget företagande. Hon är en erfaren entreprenör med fokus inom karriärrådgivning, förändringsprocesser och affärsutveckling. Hon har även erfarenhet av att driva både restaurang och detaljhandel, vilket ger henne bred kunskap om dessa branscher.

Som affärsrådgivare och mentor har Åsa hjälpt entreprenörer och start-ups genom att bedöma affärsidéer och vägleda dem mot framgång.

Åsa bygger relationer och främjar idéutbyte genom sitt nätverk. Hon erbjuder rådgivning inom försäljning, affärsutveckling, inköp, paketering och budgetering. Med sin lösningsfokuserade inställning kan hon enkelt se samband och skapa motivation för att hjälpa företag att nå sina mål.

Hon har en fil kand. i Internationella arbetslivsstudier.

asa.bengtsson@nyforetagarcentrum.se

Mobil: 070-818 15 78

Terho Koskela, Landvetter

Terho är utbildad marknadsekonom driver företaget Novo Genetix AB som säljer produkter via www.pepvital.se. Har erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kommunikation mot konsument och som är en del i det dagliga arbetet för att utveckla företagets webbhandeln. Terho har en gedigen bakgrund inom business-to-business  inom internationell handel, huvudsakligen import. Där kedjan från produktion till leverans till kund varit en del. Kalkylering och budgetering för hållbarhet över tid en annan. Media, försäljning och marknadsföring är delar som alltid hängt med under åren.

terho.koskela@nyforetagarcentrum.se

Mobil: 072-251 13 11

Kristina Ford, Mölnlycke

Kristina driver Kristina Ford Consulting och Karriärbyrån. Har en bakgrund inom försäljning, ledarskap, projektledning, affärs-, koncept- och tjänsteutveckling, rekrytering samt rådgivning/coaching. Kristina har en branschövergripande kompetens med erfarenheter inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har under åren byggt upp ett starkt affärsnätverk i regionen. Hon är egen företagare sedan 7 år, driver konsultverksamhet med fokus på karriärcoaching samt affärsrådgivning och mentorskap för företagare/startups. Ger rådgivning brett inom eget företagande, bl a inom personlig försäljning, affärsutveckling, budgetering. Hon är civilekonom, (Internationella Ekonomlinjen), är starkt nätverksorienterad och har ett strategiskt mindset.

kristina.ford@nyforetagarcentrum.se

Mobil: 073-384 24 48

Carina Sundqvist, Göteborg

Carina är en samhällsengagerad entreprenör som startat tre företag och dragit värdefulla lärdomar från dessa äventyr. Hon brinner för god kommunikation, nya kreativa lösningar och att driva på för ett mer hållbart samhälle. Hon är en av pionjärerna inom cirkulär ekonomi i Sverige, då hon redan 2013 började föreläsa om fördelarna med att övergå från en linjär till en cirkulär ekonomi. Sedan dess har hon föreläst på konferenser, för företagsnätverk och kommuner, synts i media och verkat aktivt för den systemförändring som nu är på väg.

Inom sitt företag; Inspirationsbyrån, har hon sedan 2007 skapat värde inom varumärkesbyggande, marknadsföring och kommunikation, guidade turer och upplevelser samt föreläsningar och workshops inom cirkulär ekonomi. Utöver att grunda och driva Inspirationsbyrån har Carina tävlat och fått pris i Venture Cup, suttit i en affärsinkubator, arbetat åt ett AI-företag samt grundat flera startups; Walking Dinner, Museia och Micromix.

carina.sundqvist@nyforetagarcentrum.se

Alexandra Nash, Göteborg

Alexandra Nash är en serieentreprenör som har grundat och sålt flera företag och är en tidigare tech- VD och medgrundare av Yuhme, ett företag som säljer miljövänliga vattenflaskor som stödde CO2-minskning och tillgång till rent vatten i Centralafrikanska republiken.

Under sitt nuvarande varumärke The Circular Entrepreneurs arbetar hon som affärscoach, styrelseproffs och meditationslärare. Alexandra är stödjer stolt småföretagare på deras resa i att bygga företag som värnar om miljön och mänskligheten. Hon utgår alltid ifrån att företagarna själva ska fokusera på att starta och driva företag enligt sina egna värderingar för att skapa ett hållbart liv och företagande. De fem ord Alexandra skulle säga att hon stolt identifierar sig med är: entreprenör, mamma, affärscoach, idrottare och meditationslärare.

Du kan läsa mer om Alexandra här: https://thecircularentrepreneurs.com/

alexandra.nash@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2024-03-27

Våra samarbetspartners