Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är aktiva företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Vi tar inte emot bokningar per telefon. All bokning sker här >> Boka rådgivning

All of our advisors speak english.

Petra Forssell, (även verksamhetsledare) Torslanda (född 1968), driver företaget/projekten; negotium.se och wallidock.com och gobyel.seVerksamheterna omfattar företagsrådgivning, finansieringsfrågor för nyföretagare, säljuppdrag och kompetensutveckling inom personlig försäljning för medelstora och mindre företag och verkar inom alla branscher. Petra arbetar också med produktion inom tillbehör till mobila enheter.Hon är civilekonom, har en god ekonomisk kompetens för att hjälpa till med realistisk budgetering, försäljnings- och marknadsplanering. Petra har bred kunskap om och nätverk inom näringsliv, organisationer och myndigheter i Göteborgsområdet. Petra also speaks bosnian.

petra.forssell@nyforetagarcentrum.se
mobil 070-874 73 04

Terho Koskela, Landvetter (född 1964) utbildad marknadsekonom driver företaget Novo Genetix AB som säljer produkter via www.pepvital.se. Har erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kommunikation mot konsument och som är en del i det dagliga arbetet för att utveckla företagets webbhandeln. Terho har en gedigen bakgrund inom business-to-business  inom internationell handel, huvudsakligen import. Där kedjan från produktion till leverans till kund varit en del. Kalkylering och budgetering för hållbarhet över tid en annan. Media, försäljning och marknadsföring är delar som alltid hängt med under åren.

terho.koskela@nyforetagarcentrum.se
mobil 072-251 13 11

Kristina Ford, Mölnlycke (född 1967), driver Kristina Ford Consulting och Karriärbyrån. Har en bakgrund inom försäljning, ledarskap, projektledning, affärs-, koncept- och tjänsteutveckling, rekrytering samt rådgivning/coaching. Kristina har en branschövergripande kompetens med erfarenheter inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har under åren byggt upp ett starkt affärsnätverk i regionen. Hon är egen företagare sedan 7 år, driver konsultverksamhet med fokus på karriärcoaching samt affärsrådgivning och mentorskap för företagare/startups. Ger rådgivning brett inom eget företagande, bl a inom personlig försäljning, affärsutveckling, budgetering. Hon är civilekonom, (Internationella Ekonomlinjen), är starkt nätverksorienterad och har ett strategiskt mindset.

kristina.ford@nyforetagarcentrum.se
mobil 073-384 24 48

Marthe Vakoufari, Göteborg (född 1967) Marthe har sedan 1996 arbetat med att stödja förändrings – och utvecklingsprocesser inom mångfald och jämställdhet, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling i ett stort antal företag och organisationer. Arbetet har till största delen bestått av utbildnings- och processtöd, handledning och coaching för såväl chefer som medarbetare i företag, myndigheter och andra organisationer både i Sverige och internationellt. Grupputveckling, stresshantering, organisation & ledarskap har varit viktiga komponenter i de olika förändringsledningsuppdrag som Marthe drivit och genomfört. Marthe also speaks greek.

marthe.vakoufari@nyforetagarcentrum.se
mobil 073-947 04 78

Sidan uppdaterades 2019-01-09

Våra samarbetspartners