Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är aktiva företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Vi tar inte emot bokningar per telefon. All bokning sker här: Boka rådgivning

All of our advisors speak english.

 

 

Åsa Bengtsson, Göteborg centrum (född 1970) driver Caffe delorenzi och Citycoaching. Har över 20 års erfarenhet av eget företagande, både inom detaljhandel och restaurang. Har också en bakgrund som konsult inom karriärrådgivning, förändringsprocesser och affärsutveckling. Åsa har tidigare arbetat med affärsrådgivning, affärsidébedömning och mentorskap för entreprenörer och start-ups

Hon jobbar genom nätverk för att bygga relationer och länka samman ideér. Åsa ger rådgivning bl a inom försäljning, affärsutveckling, inköp, paketering och budgetering. Hon är lösningsfokuserad har lätt för att se samband och skapa motivation.

Hon har en fil kand. i Internationella arbetslivsstudier.

asa.bengtsson@nyforetagarcentrum.se

Mobil 070-818 15 78

Terho Koskela, Landvetter (född 1964) utbildad marknadsekonom driver företaget Novo Genetix AB som säljer produkter via www.pepvital.se. Har erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kommunikation mot konsument och som är en del i det dagliga arbetet för att utveckla företagets webbhandeln. Terho har en gedigen bakgrund inom business-to-business  inom internationell handel, huvudsakligen import. Där kedjan från produktion till leverans till kund varit en del. Kalkylering och budgetering för hållbarhet över tid en annan. Media, försäljning och marknadsföring är delar som alltid hängt med under åren.

terho.koskela@nyforetagarcentrum.se
Mobil 072-251 13 11

Kristina Ford, Mölnlycke (född 1967), driver Kristina Ford Consulting och Karriärbyrån. Har en bakgrund inom försäljning, ledarskap, projektledning, affärs-, koncept- och tjänsteutveckling, rekrytering samt rådgivning/coaching. Kristina har en branschövergripande kompetens med erfarenheter inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har under åren byggt upp ett starkt affärsnätverk i regionen. Hon är egen företagare sedan 7 år, driver konsultverksamhet med fokus på karriärcoaching samt affärsrådgivning och mentorskap för företagare/startups. Ger rådgivning brett inom eget företagande, bl a inom personlig försäljning, affärsutveckling, budgetering. Hon är civilekonom, (Internationella Ekonomlinjen), är starkt nätverksorienterad och har ett strategiskt mindset.

kristina.ford@nyforetagarcentrum.se
mobil 073-384 24 48

Sidan uppdaterades 2021-08-17

Våra samarbetspartners