Hem

Rådgivare på NyföretagarCentrum Söder

Våra diplomerade rådgivare är egna företagare, med gedigen erfarenhet av hur man startar företag. De har breda nätverk, och kan guida dig till näringslivskontakter som du har stor nytta av.

Fredrik Lundström,

Verksamhetsledare, NyföretagarCentrum Söder
Fredrik är utbildad marknadsförare och har bakgrund från konsultuppdrag för Svenskt Näringsliv och NyföretagarCentrum Sverige.Johan Stenius

Producent för film och TV i eget företag, och arbetar med pedagogisk film och dokumentärfilm. Driver en site/databas på nätet som följer upp barns läsutveckling, som vänder sig till skolor och kommuner.


Lars Carpelan

Konsult med fokus på information och kommunikation.
Lars är egenföretagare/konsult. Han har arbetat inom media, organisationer och besöksnäringen i Stockholm.


Anette Klingeborn Skoglund.

Speciell inriktning på kreativa näringar och kulturföretagare;
Hon har bred erfarenhet från olika branscher – allt ifrån tillverkning till tjänster och handel.

Per-Olof Eriksson,

Ekonomisk rådgivare, hjälper företag under uppstart med rådgivning i allmänna ekonomifrågor,  bank och finansieringsfrågor.
Per-Olof har en bred erfarenhet av arbetet i bank sedan 1981 och har bl a varit företagsrådgivare för både mindre och större företag.

Maria Eugenia Ekman

Maria är  jurist med framgångsrik erfarenhet av att arbeta inom miljöteknik, IT Telekom, affärsjuridik och EU- finansiering både i Sverige och utomlands. Van att utveckla och leda verksamheter inom internationalisering på en strategisk nivå samt etablera samarbeten och leda nationella och internationella projekt och nätverk. Maria talar flytande spanska.

Sidan uppdaterades 2020-01-14

Våra samarbetspartners