Hem

Gör det enklare att bli och vara företagare – kom till Eget Företag!

Här träffar du rådgivare, experterna och nätverken!

På Eget Företag finns experter, rådgivare och informatörer på plats från en mängd företag, myndigheter och organisationer.

I cafét finns nya affärsvänner och du kan koppla av med en kopp kaffe. Under dagen entreprenörer och uppfinnare sina bästa tips och berättar om sina utmaningar.

30 seminarier! Här lär du dig och inspireras om allt som har med företagande att göra; Go digital, försäljning, bokföring, e-handel, marknadsföring, prissättning, moms och regler, budget, hållbarhet, starta eget som pensionär och mycket, mycket mer.

Här får du som är ny i Sverige extra hjälp!

Vi gör en extra satsning för personer som är nyanlända och går i företagstankar. Kanske du har drivit företag i ditt hemland? Då hälsar vi dig välkommen till mässan! Här finns svenska nätverk, experter och rådgivare på plats för hjälpa dig att starta och driva företag.

Allmän information

Datum: 27 april 2017
Öppettider*: torsdag 9.30–17.00
*Seminarier startar 30 minuter innan mässan öppnar.
Plats: Brewhouse, Göteborg

Boka din plats här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Mer information

Öppet Hus

På Öppet Hus Café Starta Eget får du, under en begränsad tid, möjlighet att ställa frågor och få rådgivning angående nyföretagande. Syftet är främst att ge dig en klar bild av hur du ska gå vidare med din affärsidé.

Läs mer om öppet hus här >>

Kostnadsfri rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om rådgivningen >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Våra samarbetspartners