Hem

Seminarier och kurser

På gång...

Kalendarium mars

Samtliga seminarier sker hos oss på Rosenlundsgatan 50 1 tr i Stockholm

Torsdag 1 mars
Skatteverkets informationsträff Aktiebolag
Funderar du eller har du nyligen startat aktiebolag?
Om du har frågor och funderingar om aktiebolag, passa på att komma på Skatteverkets informationsträff hos oss, för dig som är delägare i ett mindre aktiebolag. Du får veta mer om skatter, avgifter och hur Skatteverkets e-tjänster kan underlätta för dig.
Tid: kl 13-16

Tisdag 6 mars
Skatteverkets informationsträff enskild firma

Om du har frågor och funderingar om enskild firma, passa på att komma på Skatteverkets informationsträff hos oss.  Du får veta mer om moms, skatter, egenavgifter mm och hur Skatteverkets e-tjänster kan underlätta för dig.
Tid: kl 13-16

Torsdag 8 mars
New business in Sweden?
Skatteverkets information meeting is aimed at people who are new in Sweden and recently started up a business as a sole trader. They will explain how the tax system works and how you can act to get things right.
Tid: kl 13-16

Onsdag 14 mars
Praktisk marknadsföring för att nå affärsmässig framgång!
Marknadsföringskurs som ger dig som företagare konkret hjälp att förstå de olika delarna i marknadsplanen, hur du skapar den, genomför och följer upp marknadsaktiviteter. Vi visar praktiska exempel på framgångsrik marknadsföring och misslyckanden och även praktiskt arbete med olika marknadsföringsmetoder. Mikael Ramnö är rådgivare på NyföretagarCentrum med specialisering mot marknadsföring och försäljning.
Tid: kl 16-18

 

Torsdag  22 mars
Juridiska frågor inför företagsstart
Boka in 30 min kostnadsfri rådgivning med advokat Leonardo Merino från 7WISE advokatbyrå

 

Notiser

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

NyföretagarCentrum Kreativ

NyföretagarCentrum Kreativ riktar sig mot kultursektorn. Oavsett om du är frilansmusiker eller konstnär hjälper vi dig vid start av ditt företag.

Vi fick hjälp av NyföretagarCentrum

Funderar du på att starta eget? Då är du inte ensam! Sedan 1985 har NyföretagarCentrum hjälp mer än 200 000 företag att se dagens ljus. Välkommen till oss!

Våra samarbetspartners