Hem

Skapa försäljning och nå ut via digital marknadsföring.

Under tre workshoptillfällen har du möjlighet att utveckla ditt företag inom digital marknadsföring. Du kan gå på enstaka workshops men bäst resultat får du om du går på alla tre. Utbildningarna är öppna för företagare i Eslövs kommun. Samtliga utbildningstillfällen är gratis.

I första träffen sätter vi målen som marknadsföringen ska hjälpa er att uppnå. Här får ni även mallar och verktyg som kommer hjälpa er att utveckla ert företagande kontinuerligt. Har ni inte gjort denna delen ordentligt faller ofta marknadsföringen platt. 

Träff två handlar om ert varumärke. Här bygger vi er brandbook samtidigt som vi utbildar er i vad ert varumärke ska förmedla och hur. Vi lär er knep och verktyg för att kunna bygga och förvalta varumärket på rätt sätt. 

I tredje träffen gör vi en marknadsplan. Här får ni ta del av ett verktyg som på ett lättsmält sätt hjälper er att bygga er marknadsplan. När workshopen är slut har ni en bra grund till er plan och en strategi och vet även hur ni ska implementera den.

Läs mer på respektive workshop här nere och registrera er. Max 15 platser/workshop. Först till kvarn gäller.

Projektet är finansierat av Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta.

Träff 1: Mål, riktning och plan. 14 november 2023.

Vart är ert företag på väg? Var finns bromsklossarna idag och vad behöver göras för att nå visionen? I denna workshop tar vi reda på vilka era mål är och skapar en handlingsplan för hur ni ska nå dem. Från vision och målsättning till rutiner som fungerar helt enkelt. 

Vi kommer lära ut hur man:

 • Sätter rätt mål för att ta sig mot sin dröm och skapa sin vision.
  Så att ens företag hjälper en att skapa livsstilen man drömmer om.
 • Hittar sina bromsklossar och vad man behöver göra för att lösa dem.
  Så att man gör det som är viktigast just nu och inte försöker göra allt samtidigt.
 • Analysera vilka steg man behöver ta för att nå sina mål.
  Så att man kan sluta känna sig överväldigad och frustrerad över att man står och stampar.
 • Skapar sin plan mot sina drömmar och sina mål.
  Så att de faktiskt blir verklighet och inte stannar i drömfasen.
 • Stänger ute sorlet från andra och håller fast vid sitt fokus och sina mål.
  Så att man kan stå stark när andra ifrågasätter varför man har eget företag.
 • Skapar hållbara rutiner.
  Så att man blir effektiv i sitt företagande och kommer ihåg sina mål.

Anmälan senast 10 November

Träff 2: Bygg ditt varumärke. 16 Januari 2024. 

Ska du nå ut med din digitala marknadsföring och kunna sälja behöver du ett starkt varumärke. Med denna träff hjälper vi er att översätta ert varumärke och era värderingar till ett visuellt uttryck. 

Ert varumärke är inte bara en produkt eller tjänst. Det är en berättelse om vilka ni är och ert varför.

Att bygga varumärke handlar om att översätta företagets personlighet i strategi och design. Att visa vilka ni är, inifrån och ut, så att allt ni gör har en tydlig riktning. Detta är väsentligt i all kommunikation kring varumärket. Inte minst på era sociala medier. 

I denna workshop ger vi er grunderna i hur ni ska tänka kring ert varumärke och vad som är viktigt för att allt ska hänga samman. Ni lär er bland annat varför man behöver ha en varumärkesprofil och vad den bör innehålla, allt från logotyp och typsnitt till färger, bildspråk och miljö. Vi bygger sedan en enkel brandboard och lär er samtidigt hur ni använder er av olika konkreta verktyg så att ni kan arbeta med ert varumärke utan att behöva anlita någon annan. 

Träff 3: Marknadsplan. 30 Januari 2024.

Målet med den sista workshopen är att ni ska ha en näst intill färdig strategi för era sociala medier. En strategi som kommer hjälpa er att nå era företagsmål. Vare sig det är att driva trafik till er webbplats för att sälja vissa produkter, boka in möten, skaffa e-mail prenumeranter eller få in folk i er butik. 

Ni ska gå från att känna er frustrerade och överväldigade till inspirerade. Ni ska kunna förstå vad era sociala kanaler kan göra för ert företag och kunna analysera varför det ni gjort hittills har eller inte har gett önskat resultat. 

Workshopen är uppbyggd på ett sätt så att ni lär er samtidigt som ni faktiskt skapar er strategi. Vi gör detta genom vår fysiska och digitala spelplan. Ni får vår unika mall som blir ert visuella verktyg. Under workshopens gång fyller vi gemensamt i denna och skapar en karta för hur ni ska uppnå era mål med hjälp av era sociala medier.

Sidan uppdaterades 2023-10-19