Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Johanna Sundberg

Johanna är vår rådgivare i Varberg, Falkenberg och Hylte. Hon har gedigen erfarenhet som rådgivare hos oss. Hon driver eget företag och hennes specialistkunskaper ligger inom området starta och driva företag. Hon är expert på dagligvaruhandel och retail samt är en fena på marknadsföring och franchising!

Kontakta henne här:

Tfn: 0722-51 15 50
Mail: johanna@nyforetagarcentrum.se

Magnus Lovell

Kontakta honom här:

Tfn: 0705-21 00 12
Mail: magnus.lovell@nyforetagarcentrum.se

Lena Brantberg

Lena är vår rådigvare i Laholm och hon har drivit företag i många år. Hon är ny som rådgivare men har ett genuint intresse och brinner för entreprenörskap och företagande. Hennes specialistkunskaper ligger i starta och driva företag och är en riktig fena på personal, HR och rekryteringsfrågor.

Kontakta henne här:

Tfn: 0703-50 89 09
Mail: lena.brantberg@nyforetagarcentrum.se

Carolina Landh

Carolina är rådgivare i Halmstad och är även verksamhetschef för NyföretagarCentrum Halland. Hon har en bred erfarenhet med alltifrån marknad och logistik, till projektledning och verksamhetsutveckling. Hon har suttit i flera ledningsgrupper och drivit företag. Hennes expertis är inom segmentet starta och driva företag och är riktigt bra på marknadsföring.

Kontakta henne här:

Tfn: 0738-55 33 36
Mail: carolina.landh@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2019-10-29

Våra samarbetspartners