Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Lena Brantberg

Lena är vår rådigvare i Laholm och hon har drivit företag i många år. Hon har ett genuint intresse och brinner för entreprenörskap och företagande. Hennes specialistkunskaper ligger i starta och driva företag och är en riktig fena på personal, HR och rekryteringsfrågor.

Kontakta henne här:

Tfn: 0703-50 89 09
Mail: lena.brantberg@nyforetagarcentrum.se

Peter Hölje

Peter är rådgivare i Kungsbacka och Varberg. Han driver egen konsultverksamhet. Han har en bred erfarenhet från försäljning och marknad samt omställnings- och förändringsarbete. Peter är professionell coach och är mycket intresserad av Inbound Marketing och hur företag attraktivt kan möta kundens köpresa

Kontakta honom här:

Tfn: 0708-815215
Mail: peter.holje@nyforetagarcentrum.se

Carolina Landh

Carolina är rådgivare i Halmstad, Falkenberg och Hylte samt är även verksamhetschef för NyföretagarCentrum Halland. Hon har en bred erfarenhet med alltifrån marknad, förändringsarbete till projektledning och verksamhetsutveckling. Hennes expertis är inom segmentet starta och driva företag samt brinner för digital marknadsföring och kundens köpresa.

Kontakta henne här:

Tfn: 0738-55 33 36
Mail: carolina.landh@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2020-10-16

Våra samarbetspartners