Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

För att komma i kontakt med oss, vänligen ring tel. 035-777 18 31.

SKA DU STARTA FÖRETAG? BOKA DÅ RÅDGIVNING HÄR:

 

VÅRA RÅDGIVARE

Anu Majkvist – vår rådgivare i Varberg och Kungsbacka

Anu är vår rådgivare i Varberg och Kungsbacka. Hon har drivit flera företag och brinner för affärsutveckling och företagande. Som utbildare i både inom ekonomi och HR, är hennes specialistkunskaper ekonomi, affärsplan och personalfrågor.

Kontakta henne här:

Mail: anu.majkvist@nyforetagarcentrum.se

Lena Brantberg – vår rådgivare i Laholm

Lena är vår rådgivare i Laholm och hon har drivit företag i många år. Hon har ett genuint intresse och brinner för entreprenörskap och företagande. Hennes specialistkunskaper ligger i starta och driva företag och är en riktig fena på personal, HR och rekryteringsfrågor.

Kontakta henne här:

Mail: lena.brantberg@nyforetagarcentrum.se

Carolina Landh – vår rådgivare i Halmstad, Falkenberg och Hylte

Carolina är rådgivare i Halmstad, Falkenberg och Hylte samt är även verksamhetschef för NyföretagarCentrum Halland. Hon har en bred erfarenhet med alltifrån marknad, förändringsarbete till projektledning och verksamhetsutveckling. Hennes expertis är inom segmentet entreprenörsskap, coachning, personlig utveckling, digital marknadsföring, bygga säljande webbplatser, kundens köpresa samt starta och driva företag.

Kontakta henne här:

Mail: carolina.landh@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2024-01-25

Våra samarbetspartners