Hem

StartUp events & andra evenemang

Här hittar du våra StartUp evenemang och webbinarier som vi erbjuder, självklart helt kostnadsfritt. Titta in på denna sida med jämna mellanrum, då fler event kommer att läggas till.

Följ med på en kompetensresa som kommer att stärka dig som nyföretagare och ge dig mycket matnyttig information och kunskap på din resa till att förverkliga din dröm. Ett eget företag!

Under 2022 fortsätter vi att genomföra StartUp träffar digitalt, i form av webbinarier. Vi genomför även live events.

Under dessa StartUp evenemang, så går vi igenom viktiga delar som behövs när du skall starta eget, till fortsatt utveckling av ditt företag. Innehållet spänner över områdena affärsplan, försäljning, bokföring, redovisning, digital marknadsföring, försäkringar och mycket mer. Under dessa informationsträffar ges det alltid tid för frågor.

Här publicerar vi också information om andra evenemang, såsom Starta eget kurser som hålls i samarbete med kommun och andra aktörer.

Under hösten 2022 och våren 2023 kommer vi ha olika typer av StartUp kvällar. Dessa är digitala webinarier och syftar till att du ska stärka dig som entreprenör och ditt eget företagande.

VARMT VÄLKOMMEN!

VÅRA STARTUP EVENTS:


AUGUSTI 2022

25 augusti 2022 – STARTUP Inspiration: Digital marknadsföring

Under den här kvällen kommer du få verktyg för hur du skapar bättre resultat i din digitala marknadsföring och vilka verktyg du kan använda dig av.

Kl. 17.00-18.00

PLATS: Digitalt.

Anmäl dig här:

OKTOBER 2022

5 oktober 2022 – MENTORSPROGRAMMET 2022/2023 STARTAR – KICKOFF

För dig som antagits till programmet kommer du få en inbjudan till detta event. För att ansöka kan du klicka på länken nedan

OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 

Anmäl dig till mentorsprogrammet här:

12 oktober 2022 – 8 februari 2023 Entreprenörsskolan i Varberg.

Under 8 tillfällen får du möjlighet att träffa andra entreprenörer och blivande företagare i Varberg. Du kommer få lära dig om alltifrån affärsplanering till försäkringar, försäljning och skatter med mera.

Anmäl dig och läs mer om Entreprenörsskolan i Varberg här:

 

26 Oktober er 2022 – STARTUP Inspiration: Försäljning och CRM 

Under den här kvällen kommer du få verktyg för att stärka dig själv som säljare, se över dina säljprocesser och lära dig mer om CRM system.

Då kommer du få träffa Joakim Suhonen och Elliott Bäcklund från SalesEdge. De kommer hjälpa dig att bli grym på sälj!

 

Kl. 17.00-18.00

PLATS: Digitalt.

Anmäl dig här:

16 november 2022 – 

STARTUP Inspiration: Budget och ekonomi

Under detta inspirationstillfälle går vi in mer på budget och dess funktion. Varför ska du ens ha en budget? Och hur gör den en?  Här går vi också igenom kort kring olika bokföringssystem och processer.

Kl. 17.00-18.00

PLATS: Digitalt.

Anmäl dig här:

Sidan uppdaterades 2022-10-12

Våra samarbetspartners