Hem

StartUp events & andra evenemang

Här hittar du våra StartUp evenemang och webbinarier som vi erbjuder, självklart helt kostnadsfritt. Titta in på denna sida med jämna mellanrum, då fler event kommer att läggas till.

Följ med på en kompetensresa som kommer att stärka dig som nyföretagare och ge dig mycket matnyttig information och kunskap på din resa till att förverkliga din dröm. Ett eget företag!

Under 2023 fortsätter vi att genomföra StartUp träffar digitalt, i form av webbinarier, samt fysiska träffar. Välj det som passar dig!

Under dessa StartUp evenemang, så går vi igenom viktiga delar som behövs när du skall starta eget, till fortsatt utveckling av ditt företag. Innehållet spänner över områdena affärsplanering, affärsutveckling och affärsmodell, försäljning, bokföring, redovisning, digital marknadsföring, försäkringar och mycket mer. Under dessa informationsträffar ges det alltid tid för frågor.

Här publicerar vi också information om andra evenemang, såsom Starta eget kurser som hålls i samarbete med kommun och andra aktörer.

Under 2023 kommer vi ha olika typer av StartUp kvällar. Dessa är digitala eller fysiska träffar och syftar till att du ska stärka dig som entreprenör och ditt eget företagande, samt få ny kunskap om olika områden.

VARMT VÄLKOMMEN!

VÅRA STARTUP EVENTS:


JANUARI 2023

25 januari 2023 – STARTUP Inspiration: Vässa din FÖRSÄLJNING!

Under den här kvällen kommer du få verktyg för att stärka dig själv som säljare, se över dina säljprocesser och lära dig mer om CRM system.

Då kommer du få träffa Joakim Suhonen och Elliott Bäcklund från SalesEdge. De kommer hjälpa dig att bli grym på sälj!

 

Kl. 17.00-18.00

PLATS: Digitalt.

Anmäl dig här:

MARS 2023

1 mars 2023 – STARTUP Inspiration: Budget och ekonomi

Under detta inspirationstillfälle går vi in mer på budget och dess funktion. Varför ska du ens ha en budget? Och hur gör den en?  Här går vi också igenom kort kring olika bokföringssystem och processer.

Du får träffa Tiffany och Rumana på AB Oreborg. De är experter på ekonomi, bokföring och budget!

Kl. 17.00-18.00

PLATS: Digitalt.

Anmäl dig här:

Sidan uppdaterades 2022-12-27

Våra samarbetspartners