Hem

NyföretagarCentrum verksamhet finansieras av ett stort antal lokala företag och organisationer samt av kommunen. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att vi kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare.

Du som går i tankarna att starta företag, eller som redan är företagare, har stor nytta av våra samarbetspartners. De är lika intresserade av dig och din framgång som vi på NyföretagarCentrum. Tveka inte att kontakta dem för ställa frågor som rör deras expertområde.

Om du önskar stötta Härryda Kommuns framväxande näringsliv och bli samarbetspartner kontakta Helene Johansson, verksamhetsansvarig.

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners – NyföretagaCentrum ärryda 


Aiana Marknadsföring

Vår samarbetspartner Aiana Marknadsföring är ett företag som är specialiserat på webbutveckling och digital marknadsföring. Med deras expertis och erfarenhet kan de hjälpa dig att skapa en imponerande närvaro på internet och nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Aiana Marknadsföring förstår vikten av en välfungerande och attraktiv webbplats. De kan skapa en skräddarsydd hemsida som inte bara ser bra ut, utan även erbjuder en smidig användarupplevelse. Genom att använda moderna designtrender och de senaste teknikerna kan de skapa en webbplats som fångar besökarens uppmärksamhet och får dem att stanna kvar.

Utöver webbutveckling erbjuder Aiana Marknadsföring även omfattande tjänster inom digital marknadsföring. De kan hjälpa dig att öka din synlighet på olika digitala kanaler, såsom sökmotorer och sociala medier. Genom att implementera effektiva strategier och använda sig av målinriktade annonser kan de hjälpa dig att nå ut till rätt publik och öka din online-närvaro.

Att samarbeta med Aiana Marknadsföring innebär att du får tillgång till deras expertis och dedikerade team. De är engagerade i att leverera högkvalitativa lösningar som passar dina behov och mål. Genom att lyssna på dina önskemål och samarbeta nära med dig kan de säkerställa att resultatet blir precis som du tänkt dig.

Så om du behöver hjälp med att skapa en ny hemsida eller vill bli mer synlig på digitala kanaler, rekommenderar vi att du kontaktar Aiana Marknadsföring. Du kan lita på deras kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig att nå dina digitala marknadsföringsmål.

Kontakta Aiana Marknadsföring:

Telefon: 031-300 84 87 eller mail: info@aianamarknadsforing.se

Besök hemsidan: https://www.aianamarknadsforing.se/

Aiana marknadsföring

Körkoncept, Örgryte

15 Ny samarbetspartner 2023 se fil med logga

Erbjuder alla som anger Nyföretagarcentrum vid bokning ett erbjudande:

Vid köp av ett startpaket eller superiorpaket får man en extra gratis körlektion på 40 min värde 595kr

När Körkoncept Trafikskola bildades hade vi en tydlig vision: Din körkortsutbildning kan alltid bli bättre, med Körkoncept Trafikskola. Trafikskolans läge? Är bättre. Kostnadseffektiv utbildning? Är bättre. Professionell utbildning anpassad efter Din nivå, Ditt behov och Dina önskemål? Bättre. Kan Körkoncept Trafikskola göra Din körkortsutbildning bättre? Det verkar så.

Strategiskt läge

Körkoncept Trafikskola ligger strategiskt placerad med närhet till lugna övningsområden kring Örgryte. För Dig som behöver öva i mer intensiv trafik har vi centrum ett stenkast från trafikskolan. Vi når även motorvägar på ett kick och tar oss snabbt och smidigt till landsvägar kring Delsjön, Mölnlycke och Landvetter. Du finner oss vid S:t Sigfrids Plan i Örgryte, endast ett stenkast från Liseberg och Korsvägen.


 

Vi välkomnar Wendelsberg Folkhögskola som vår nya samarbetspartner

https://wendelsberg.se/  Kontaktperson Helena Carlton, 031-3380557 

Wendelsberg är så mycket mer än bara en skola och  teater, utan även vandrarhem, hotell, aktiviteter vid olika högtider, luncher, konverenser mm


Energiförbättring Väst AB
Kontakt: Johan Ahlgren

Frontside Electronics AB
Kontakt: Robert Olsson

Företagstjänst i Benareby AB
Kontakt: Mia Krantz

Härryda Energi AB
Kontakt: Bernt Hansson

Härryda Kommun
Kontakt: Fredrik Olsson

Josefssons Husvagnar AB
Kontakt: Ulrika Magnusson

Lokalpressen

Kontakt: Jan Larsson

Ludvig & Co.
Kontakt: Marcus Sorling

Länsförsäkringar
Kontakt: Jenny Forsman

SEB
Kontakt: Helena Alterby Nordström

Swedbank
Kontakt: Ann-Kristin Bromander

Wallenstam AB
Kontakt: Sofia Lundman

Sidan uppdaterades 2023-05-30

Aiana marknadsföring är experter på webbutveckling & digital marknadsföring