Hem

Mentorprogram för nyföretagare

Via NyföretagarCentrum Jämtlands mentorprogram för nyföretagare har du möjlighet att få tillgång till en kostnadsfri mentor under ett år. Målet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din nya roll.

För våra mentorer är det en möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter som företagare, men också en chans att utvecklas i mötet med dig som är helt ny i företagarrollen.

Vårt mentorprogram för nyföretagare är en del av det nationella mentorprogrammet Mentor Eget Företag, där Tillväxtverket är projektägare och NyföretagarCentrum Sverige är leverantör. Under 2018/19 handleder vi 12 mentorpar och vi hoppas att det blir minst lika många nästa år.

Vill du veta mer?

På www.mentoregetforetag.se kan du läsa mer om Mentor Eget Företag.

Jag vill ha en personlig företagsmentor!

Just nu har vi ingen öppen mentorskapsperiod, men när vi tillsätter företagsmentorer nästa gång kan du anmäla ditt intresse här.

Är du intresserad av att bli mentor?

Kontakta vår mentoransvarige Linda Tillman:
linda.tillman@nyforetagarcentrum.se
070-325 24 39

Fler stöd till dig som nyföretagare


• Starta eget-träffar

Grundläggande informationsträffar som hjälper dig med de viktigaste bitarna för att komma igång med ditt företagande. Läs mer »


• Utbildningar/Seminarier

Träffar med särskilda teman som är aktuella för dig som nyföretagare. Seminarierna kan till exempel handla om försäkringar, ekonomi eller marknadsföring. Läs mer »


• Övriga aktiviteter och Almis startseminarier

Almi anordnar träffar som ger dig kunskap och inspiration till din företagsresa. Läs mer »


• Rådgivning

Almi anordnar träffar som ger dig kunskap och inspiration till din företagsresa. Läs mer »


Årets Mentor 2017

Maria Rubensson har utsetts till Årets Mentor 2017. Adepten Anki Engström Fälth med företaget Greenovate i Ås har under mentoråret utvecklats enormt och sett företaget växa.

Sidan uppdaterades 2019-10-22

Samarbetspartners