Hem

Verktyg för dig som ska starta eget företag

När du ska starta företag finns det många hjälpmedel som är bra – och andra som är oumbärliga. I vår verktygslåda hittar du två redskap som du faktiskt inte klarar dig utan. Med Affärsplanen och Checklistan ger du dig själv de bästa förutsättningarna att lyckas som egenföretagare.

Affärsplanen

Innan du startar ditt företag behöver du vara väl förberedd och då är en affärsplan till ovärderlig hjälp. Den affärsplan som vi använder är framtagen av experter och används även av våra egna rådgivare.

Tillsammans med affärsrådgivaren kan du gå igenom affärsplanen steg för steg, för att se om din affärsidé håller och för att du ska vara så förberedd som möjligt innan du sätter igång.

Ladda ner affärsplanen som pdf här. Vill du ladda ner en redigerbar affärsplan? Besök då NyföretagarCentrum Sveriges hemsida där du kan ladda ner en zip-fil.

Du kan också göra affärsplanen online.

Starta Eget-Guiden

Även Starta Eget-Guiden är ovärderlig när du ska starta företag. Den tvingar dig att ta ställning även till de frågor som du kanske medvetet eller omedvetet har undvikit.

Ladda ner Starta Eget-Guiden här! Du får gärna ta med dig den och diskutera den med någon av våra rådgivare.

Rådgivning

Kontakta även våra erfarna och personliga rådgivare. De erbjuder individuell, kostnadsfri och affärsmässig rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget.

Sidan uppdaterades 2021-08-25

Samarbetspartners