Hem

Rådgivningen

Den enskilda rådgivningen hos oss på NyföretagarCentrum Karlshamn är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen och hur länge du önskar vårt stöd.

Rådgivningen är ett samtal om dig och ditt företagande där vi bland annat fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas, är idén lönsam eller behövs något förändras? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! Oavsett idé eller företagsform är du alltid välkommen till NyföretagarCentrum Karlshamn.

All rådgivning måste bokas i förväg och det kan du göra här >Boka Rådgivning< Allmän/enskild rådgivning är fysisk rådgivning på plats på vårt kontor, vi erbjuder också möten på drop-in-tider på Arbetsförmedlingen i Karlshamn och på andra platser med jämna mellanrum.

Till hjälp kan du använda vår interaktiva affärsplan som du hittar på HÄR.
Det är kostnadsfritt att jobba med den.

NyföretagarCentrum Karlshamn är ett certifierat rådgivningskontor och du hittar oss mitt i stan på Företagsamhetens Hus, Drottninggatan 83, glöm inte att förboka ditt besök minst 24 timmar innan, tack.

Certifierat_Karlshamn

Sidan uppdaterades 2023-02-20

Våra samarbetspartners