Hem

Busslast med rådgivare på turné

Drop in-rådgivning och fika stod på schemat då Starta och driva-egetbussen besökte 9 orter i Fyrbodal för att inspirera och ge goda råd till potentiella nyföretagare. Åmål var första stopp. Sedan bar det vidare till Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Mellerud, Munkedal, Vänersborg och Trollhättan.

– Det är ett bra sätt att visa upp oss, sade Petra Arlebo, Nyföretagarcentrum Väst.

 

 

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Lyckas på marknaden med en säljande hemsida i WordPress

Nå nya höjder med ditt företag. Lär dig hur du gör din säljande hemsida i WordPress

Mer info och anmälan här

Ta chansen att prova på Marknadsföreningen Minälvs frukostmöten

MINÄLV är en ideell förening som erbjuder sina medlemmar frukostmöten med intressanta föreläsningar inom marknadsföring, försäljning och inspiration mm. Vi har reserverat 10 platser för nyföretagare som utan kostnad kan delta i ett av Minälvs möten. Vi rekommenderar dig varmt att testa, då du förutom inspiration och kunskap får möjligheter att nätverka och utöka ditt samarbete med andra företag i området.  Är du intresserad? Kontakta oss på vast@nyforetagarcentrumvast.se

 

Läs mer om Minälvs frukostmöten här

Läs mer om Marknadsföreningen Minälv

Webbseminarier - för dig som nyligen registrerat en enskild firma

Var med på en direktsänd seminarieserie där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om bokföring, moms och preliminärskatt.

Läs mer och anmäl dig här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners