Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Här skapar du din affärsplan

Studerar du digitala medier på Högskolan Väst?

Vi söker en studentmedarbetare som vill jobba med att utveckla våra sociala medier. Är du drivande, social, självgående och initiativrik kan du vara rätt person för oss?

Välkommen med din ansökan senast den 28 feb 2018.

Läs mer här

Linda Palmgren - We believe in the power of people

Ta chansen att prova på Marknadsföreningen Minälvs frukostmöten

Marknadsföreningen MINÄLV bjuder in till frukostmöte med Linda Palmgren den 2 mars kl 8-9.30, Scandic Swania, Trollhättan

United influencers uppdrag är att leverera äkta och meningsfulla relationer mellan konsumenter, influencers och varumärken. Denna morgon får vi besök av Linda Palmgren, VD för United Influencers som skall berätta om hur de arbetar när de matchar Influencers från sitt nätverk med varumärken och vad som är viktigt att tänka på i arbetet med just Influencers.

Välkommen!

Vi har 10 prova-på platser reserverade för nya företagare.

Är du intresserad ring
070-735 25 68 eller mejla vast@nyforetagarcentrum.se

Läs mer om Marknadsföreningen Minälv

Workshop - Insikt & utveckling för dig & ditt företag

Efter tre genomförda kunskapskvällar under tema ”Insikt & Utveckling – för dig och ditt företag” förstod vi att nystartade företagare hade behov av fortsatt ”träningsläger” för att möta framtida möjligheter & hinder på bästa sätt. Mot denna bakgrund och insikt föddes idén om en Workshop/utbildning med syfte att utöka det befintliga nätverket med andra företagare, utveckla sig själv och företaget genom att lyfta relevanta teman och frågeställningar etc.

Vi kommer att träffas 4 gånger  á 3 timmar och du får möjlighet till personlig coachning mellan tillfällena.

Preliminära datum för våren 2018 är

Block 1 – to 1 mars kl 9-12
Block 2 – on 28 mars kl 9-12
Block 3 – to 26 april kl 9-12
Block 4 – fr 25 maj kl 14-17

Lokal: Trollhättan, Innovatum Inkubator, Åkerssjövägen 16, Byggnad 60

För anmälan kontakta seminarieledare Ulrika Leyon Bertilsson på ulrika@coachandpartner.com

Läs mer här

Boka rådgivning online

Vi erbjuder nu ett begränsat antal tider där rådgivningen sker digitalt, via videolänk. Detta innebär att du kan befinna dig var som helst och ändå få kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning.

 

Välkommen att boka här 

Webbseminarier - för dig som nyligen registrerat en enskild firma

Var med på en direktsänd seminarieserie där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om bokföring, moms och preliminärskatt.

Läs mer och anmäl dig här

Starta Eget-utbildning på Drivhuset i Trollhättan

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller bara vill lära dig mer om hur det är att utveckla en idé? Då är vår starta eget-utbildning något för dig. I samarbete har  Nyföretagarcentrum och Drivhuset  tagit fram en utbildning där du får du får kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé

Utbildningen består av elva tillfällen, en gång i veckan 16.00-19.00, med preliminärt startdatum den 13 mars.   

Läs mer och anmäl dig här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners