Hem
affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

DrivhusetSFutb1

Är du student och funderar på att starta eget? Då rekommenderar vi Drivhusets starta eget-utbildning.

STARTA EGET-UTBILDNING

 

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller allmänt vill lära dig mer om hur det är att utveckla en idé? Då är vår Starta eget-utbildning något för dig. Hos oss får du kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé.

För att lyckas med sin företagsstart behövs grundläggande kunskap om företagande, men också kunskap om hur man skapar något som folk är beredda att betala för. Därför har vi tagit fram en starta eget-utbildning. Under tio tillfällen får du grundläggande kunskap om företagande och verktyg för att skapa tjänster och produkter som kunder betalar för.

Utbildningen bygger på affärsutvecklingsmodellen LOOPA som är framtagen i ett samarbete mellan Drivhuset och Chalmers School of Entreprenourship. Läs mer om denna här.

Läs mer och anmäl dig här

unionen

Osäker på om du är rätt försäkrad?

Unionen och Folksam välkomnar dig som är företagare till en frukostträff om försäkringar

Folksam redogör i allmänna ordalag för vilka försäkringar du som egenföretagare behöver för att både ditt företag och du som företagare ska känna dig trygg. Dessutom ger en av Folksams fondförvaltare en omvärldsanalys ur deras perspektiv

Datum: 15 september
Tid: Klockan 8.00-9.00. Vi startar med frukost klockan 7.30
Plats: Folksams lokaler, Storgatan 53 i Göteborg

Anmälan senast 9 september

Aktiviteten är konstnadsfri. Vi bjuder på frukost.

Vid frågor kontakta Annika Andersson: 031-701 28 62, Annika.Andersson@​unionen.se

Läs mer och anmäl dig här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners