Hem
Glad-att-nå-toppen-orange-siluett-compressed

Webbutbildning

Nå nya höjder med ditt företag 2017. Lär dig hur du gör en säljande sida i WordPress

Går du och funderar på en ny hemsida? Vill du göra den själv, men vet inte hur man gör? Eller vill du lära dig uppdatera en hemsida du redan har?

Vilket skäl det än är så behöver du en hemsida värd namnet, eller hur?

 

Läs mer här

affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

logo

Ta chansen att prova på Marknadsföreningen Minälvs frukostmöten

MINÄLV är en ideell förening som erbjuder sina medlemmar frukostmöten med intressanta föreläsningar inom marknadsföring, försäljning och inspiration mm. Vi har reserverat 10 platser för nyföretagare som utan kostnad kan delta i ett av Minälvs möten. Vi rekommenderar dig varmt att testa, då du förutom inspiration och kunskap får möjligheter att nätverka och utöka ditt samarbete med andra företag i området.  Är du intresserad? Kontakta oss på vast@nyforetagarcentrumvast.se

 

Läs mer om Marknadsföreningen Minälv

17_partner

Kurser och aktiviteter på Unionen

Frukostseminarie Wrebit – Genom att bokföra i mobilen sparar du mycket tid och hamnar aldrig efter i din administration.

Exklusivt för dig som egenföretagare och medlem i Unionen där Wrebit visar hur du kommer igång med appen som hjälper dig med både fakturering och bokföring så att du kan lägga mer tid på annat.

Den 28 mars Nordstadstorget 6, Göteborg

Läs mer och anmäl dig här

Learning From Innovation Failures – tillsammans med gbgtechweek

En spännande workshop med Samuel West leg psykolog och doktor i organisationspsykologi.
– Forskning visar att innovation är en kumulativ process där misslyckanden och framgångar är sammanflätade. En innovativ organisationskultur kräver en acceptans och tolerans för misstag. Workshopen kommer att hållas på engelska.

Den 3 maj Nordstadstorget 6,  Göteborg

Läs mer och anmäl dig här

Välkommen!

SkatteverketLogo

Webbseminarier - för dig som nyligen registrerat en enskild firma

Var med på en direktsänd seminarieserie där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om bokföring, moms och preliminärskatt.

Läs mer och anmäl dig här

DrivhusetSFutb1

Är du student och funderar på att starta eget? Då rekommenderar vi Drivhusets starta eget-utbildning.

STARTA EGET-UTBILDNING

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller allmänt vill lära dig mer om hur det är att utveckla en idé? På uppdrag av NyföretagarCentrum Väst genomför Drivhuset en Starta eget-utbildning där du får kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé.

Utbildningen bygger på affärsutvecklingsmodellen LOOPA som är framtagen i ett samarbete mellan Drivhuset och Chalmers School of Entreprenourship. Preliminär start 14 mars. Läs mer om denna här.

Läs mer och anmäl dig här

Nyanläntlogga

Vill du starta eget företag? Är du intresserad av företagande? Har du drivit eget företag tidigare eller har du en bra affärsidé? Vi hjälper dig med både utbildning och mentorskap.

هل تريد ان تبدأ شركتك الخاصة؟ هل لديك اهتمام بالاعمال التجارية الحرة؟ هل عملت او قمت بتسيير الأعمال التجارية الخاصة بك من قبل، أو لديك فكرة تجارية جيدة ؟ نحن سوف نساعدك بكلتا الجانبين التدريب والتوجيه ، للاتصال: مراد صايبي رئيس مشروع ريادة الأعمال للقادمين حديثا

Mourad Saibi
Projektledare

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners