Hem
Glad-att-nå-toppen-orange-siluett-compressed

Webbutbildning

Nå nya höjder med ditt företag 2017. Lär dig hur du gör en säljande sida i WordPress

Går du och funderar på en ny hemsida? Vill du göra den själv, men vet inte hur man gör? Eller vill du lära dig uppdatera en hemsida du redan har?

Vilket skäl det än är så behöver du en hemsida värd namnet, eller hur?

 

Läs mer här

Dropin_20 febr_Petra11

Välkommen på kostnadsfri Drop-In rådgivning hos oss på Åkerssjövägen 10 i Trollhättan den 20 februari kl. 9-15

affarsplanen

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

logo

Ta chansen att prova på Marknadsföreningen Minälvs frukostmöten

MINÄLV är en ideell förening som erbjuder sina medlemmar frukostmöten med intressanta föreläsningar inom marknadsföring, försäljning och inspiration mm. Vi har reserverat 10 platser för nyföretagare som utan kostnad kan delta i ett av Minälvs möten. Vi rekommenderar dig varmt att testa, då du förutom inspiration och kunskap får möjligheter att nätverka och utöka ditt samarbete med andra företag i området.  Är du intresserad? Kontakta oss på vast@nyforetagarcentrumvast.se

 

Läs mer om Marknadsföreningen Minälv

minabstamisstag (2)

Mina bästa misstag

Ett inte alltid inrutat liv har fyllt reklamkreatören Fredrik Jerlovs lager med erfarenheter från personliga och yrkesverksamma snedsteg. Vad innebär ett misstag och varför ska vi inte undvika dem? Hur kan vi istället lära oss något när de skett? Ta del av Fredriks berättelser och reflektioner.

Vi har reserverat 10 platser för nyföretagare. Är du intresserad.  Kontakta oss på vast@nyforetagarcentrumvast.se

Den 3 mars kl 8 – 9.30 Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan

Läs mer här

SkatteverketLogo

Webbseminarier - för dig som nyligen registrerat en enskild firma

Var med på en direktsänd seminarieserie där vi går igenom det viktigaste du behöver veta om bokföring, moms och preliminärskatt.

Läs mer och anmäl dig här

DrivhusetSFutb1

Är du student och funderar på att starta eget? Då rekommenderar vi Drivhusets starta eget-utbildning.

STARTA EGET-UTBILDNING

Vill du veta hur det är att driva eget företag? Är du nyfiken på företagande? Har du en affärsidé som du vill göra verklighet av eller allmänt vill lära dig mer om hur det är att utveckla en idé? På uppdrag av NyföretagarCentrum Väst genomför Drivhuset en Starta eget-utbildning där du får kunskap, verktyg och stöd för att utveckla och pröva din idé.

Utbildningen bygger på affärsutvecklingsmodellen LOOPA som är framtagen i ett samarbete mellan Drivhuset och Chalmers School of Entreprenourship. Preliminär start 14 mars. Läs mer om denna här.

Läs mer och anmäl dig här

Nyanläntlogga

Vill du starta eget företag? Är du intresserad av företagande? Har du drivit eget företag tidigare eller har du en bra affärsidé? Vi hjälper dig med både utbildning och mentorskap.

هل تريد ان تبدأ شركتك الخاصة؟ هل لديك اهتمام بالاعمال التجارية الحرة؟ هل عملت او قمت بتسيير الأعمال التجارية الخاصة بك من قبل، أو لديك فكرة تجارية جيدة ؟ نحن سوف نساعدك بكلتا الجانبين التدريب والتوجيه ، للاتصال: مراد صايبي رئيس مشروع ريادة الأعمال للقادمين حديثا

Mourad Saibi
Projektledare

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners