Hem

Temaseminarier 2019

Kostnadsfria startseminarier för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Alla är välkomna! Kostnadsfritt

 • Må 23 sep: Bokföring, grundläggande
  Ordning och reda i bokföringen är en av förutsättningar för ett lyckat företagande. Du får möjlighet att sätta dig in i bokföringens grunder och genom att lägga upp bokföringen på ett smart sätt kan du få bra beslutsunderlag i ditt företag. Du kommer själv att få bokföra olika transaktioner och känna på hur det praktiskt fungerar i verkligheten. Seminarieledare: Peter Zackariasson. Välkommen till HCB Östergatan 18 A i Uddevalla.

 • To 26 sep: Digital marknadsföring – Kom igång med dina sociala medier
  Lär dig grunderna och få hjälp med uppsättning av dina sociala medier. Fokus ligger på FB och Instagram men vid behov även LinkedIn och YouTube. Vi går även igenom och pratar grundläggande strategi samt diskuterar och delar med oss av mängder av konkreta tips för att lyckas med sociala medier. Seminarieledare: Robin Olsen.  Välkommen till Åkerssjövägen 10, Trollhättan.

 • To 10 okt: Digital marknadsföring – Kom igång med dina sociala medier
  Lär dig grunderna och få hjälp med uppsättning av dina sociala medier. Fokus ligger på FB och Instagram men vid behov även LinkedIn och YouTube. Vi går även igenom och pratar grundläggande strategi samt diskuterar och delar med oss av mängder av konkreta tips för att lyckas med sociala medier. Seminarieledare: Robin Olsen.  Välkommen till Stigenvägen 2 i Färgelanda.

 • Må 14 okt: Bokföring, grundläggande
  Ordning och reda i bokföringen är en av förutsättningar för ett lyckat företagande. Du får möjlighet att sätta dig in i bokföringens grunder och genom att lägga upp bokföringen på ett smart sätt kan du få bra beslutsunderlag i ditt företag. Du kommer själv att få bokföra olika transaktioner och känna på hur det praktiskt fungerar i verkligheten. Seminarieledare: Peter Zackariasson. Välkommen till Centrumhuset i Färgelanda.

 • To 17 okt: Digital marknadsföring – Kom igång med dina sociala medier
  Lär dig grunderna och få hjälp med uppsättning av dina sociala medier. Fokus ligger på FB och Instagram men vid behov även LinkedIn och YouTube. Vi går även igenom och pratar grundläggande strategi samt diskuterar och delar med oss av mängder av konkreta tips för att lyckas med sociala medier. Seminarieledare: Robin Olsen.  Välkommen till HCB Östergatan 18 A i Uddevalla.

 • To  24 okt: Bokföring, grundläggande
  Ordning och reda i bokföringen är en av förutsättningar för ett lyckat företagande. Du får möjlighet att sätta dig in i bokföringens grunder och genom att lägga upp bokföringen på ett smart sätt kan du få bra beslutsunderlag i ditt företag. Du kommer själv att få bokföra olika transaktioner och känna på hur det praktiskt fungerar i verkligheten. Seminarieledare: Peter Zackariasson. Välkommen till Åkerssjövägen 10 Trollhättan.

 • Datum kommer: E-handel  – för dig som startat eller funderar på att starta näthandel
  Vi går igenom grunderna för e-handel och vad man skall tänka på när man har en butik på nätet.Vad finns det för plattformar och betalningslösningar?  Vad finns det för fallgropar?Efter en generell genomgång fokuserar vi på just dina frågor och funderingar. Så maila in dina frågor i förväg till lars.svensson@nyforetagarcentrum.se eller ta med dem till tillfället så diskuterar vi kring detta under kvällen. Lars Svensson har gedigen erfarenhet av e-handel från bland annat Gymgrossisten.
 • Datum kommer:  Du och ditt företag – om att gå från idé till affärsmodell
  Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.
 • Datum kommer:  Att sälja med framgång – förstå dina kunder och underlätta köp
  Om att förstå dina kunder och underlätta köp. Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper. Datum kommer.
 • Datum kommer:  Räkna på din affärsidé – ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal
  Om att tänka tillväxt redan från start. Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov och att kunna leverera på detta. För att uppnå långsiktig lönsamhet måste du också förstå utfallet av dina ekonomiska rapporter och följa upp din verksamhet. Det handlar bland annat om att ta fram relevanta nyckeltal för just ditt företag.

Vid frågor kontakta  vast@nyforetagarcentrum.se  eller  tel/sms  på  0707-35 25 68

Sidan uppdaterades 2019-07-03

Våra samarbetspartners