Hem

Mentorskap

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal par: mentor – nyföretagare, varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Är du intresserad av att vara mentor eller att få en mentor under ett år kan du ansöka genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. När du skickat in din ansökan kommer du bokas in för en intervju för att se vilka/vilket behov du har för att kunna matcha dig mot rätt mentor. Du som vill vara mentor blir kontaktad och får information om din kommande adept.

Nu är det klart! Vi kommer starta Mentorprogrammet igen under oktober 2019. Kontakta oss om du vill vara mentor eller adept. När du anmält dig så tar vår uttagningsprocess vid och meddelar datum och tid för kick-off direkt till dig.

Använd nedanstående formulär för att anmäla ditt intresse. Vi återkommer inom kort med förfrågningar och förslag till er. Alla kan också vända sig direkt till vår verksamhetschef via: christer.wallin@nyforetagarcentrum.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telfonnr (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år ska du vända dig till ALMI i första hand.

Sidan uppdaterades 2019-10-01

Våra samarbetspartners i Lundaregionen