Hem

Försäkringar för dig och ditt företag!

Den 27 november kl. 09:00 bjuder Länsförsäkringar Karlshamn in till en föreläsning, i samband med frukostfika, om hur du ska försäkra dig och ditt företag.

Anmäl dig till: karlshamn@nyforetagarcentrum.se senast den 22/11 – ange namn, antal deltagare och ev. specialkost.

Som företagare är det viktigt att du ger dig själv och dina medarbetare trygghet utöver lönen. Vi hjälper dig att hitta rätt bland pensions-, olycksfalls-, sjuk- och livförsäkringar. Vi kan skräddarsy tjänstepensionslösningen till dig och ditt företag.

Vi ser även till att ditt skydd, för din verksamhet, täcker eventuella skadeståndskrav eller ekonomiska förluster som ett avbrott i verksamheten kan leda till.

Malin Vahlqvist
Företagsrådgivare Liv
Länsförsäkringar Blekinge

Från Enskild firma till Aktiebolag

Ombildning av enskild firma till aktiebolag

Tisdagen den 9 oktober berättade Ulrica Lundberg från Andersson&Co fördelar och nackdelar med att ombilda sin enskilda firma till aktiebolag och när det är dags att göra förändringen.

– Det finns inte bara skattemässiga fördelar med att ombilda sin enskilda firma till ett aktiebolag, utan även psykologiska och rent strukturella, säger Ulrica.

Ulrica är auktoriserad redovisningskonsult på revisionsbyrån Andersson & Co och hjälper till med råd och information kring allt från redovisning och bokföring till revision, skatt och löner. NyföretagarCentrum tackar för engagemanget och för en mycket bra och givande föreläsning!

Håll utkik på Facebook efter fler givande föreläsningar av våra experter och tillika samarbetspartners.

Årets Nyföretagare 2017

Martin och Michael, Årets Nyföretagare 2017!

Ett stort grattis till alla vinnare på Sölvesborgsgalan 2018 men ett extra varmt grattis till Årets Nyföretagare 2017, Martin Åstedt och Michael Andraey, ordförande Richard Karlsson, NyföretagarCentrum Sölvesborg, delade ut priset!

Du kanske blir nästa års vinnare?

Kriterier

– Företaget får ej vara äldre än 3 år.
– Företagets affärsidé bedöms vara utvecklingsbar.
– Företaget har varit i kontakt med NyföretagarCentrum angående sin affärsplan
– Verksamheten har genererat ett tillfredsställande resultat.
– Företagarna (personerna) är bra förebilder, har mod, uthållighet och engagemang.

Martin Åstedt och Michael Andraey, Ventilationsservice i Sölvesborg, är 2017 års vinnare med motiveringen;

Med en historia i branschen, men nykomlingar som företagare, har dessa entreprenörer tagit sin business till en ny nivå.

Det krävs mod att göra något okänt och detta mod besitter Årets Nyföretagare.

Stanna hemma i soffan...

Prata företagande via VIDEOMÖTE!

Stanna kvar i soffan och få den rådgivning du behöver för att gå vidare med dina starta eget drömmar!

Nästa vecka kan du boka tider för rådgivning via videolänk! Du hittar tiderna här; http://jobs.gotlandica.se/bokning/extern/?centerID=122

När du bokat din tid får du en bekräftelse via Competencer som är det verktyg vi använder vid videomöten. Följ instruktionerna bara så ses vi snart!

Boka videomöte

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners