Hem

Rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning för dig som vill starta eller driver ditt företag i Arvika , Årjäng eller Eda. Vi har rådgivning i genomsnitt ca en dag per vecka, så först till kvarn. Nya tider läggs löpande ut här på webben. Om ingen av tiderna passar så kan du ringa/SMS:a till 0760211292 så kommer vi överens om en tid.

Vår rådgivning sker i första hand digitalt via Zoom men om du hellre vill är du välkommen till vårt kontor på Arvika näringslivscentrum. Meddela vår rådgivare eller skicka ett mail till arvika@nyforetagarcentrum.se i samband med bokningen om du önskar rådgivning på plats.

Vid bokad digital rådgivning får du en möteslänk innan ditt möte och vi genomför rådgivningen via Zoom på dator, läsplatta eller mobil. Vill du hellre ta rådgivningen via telefon så går det också bra så klart.

Våra rådgivare är själva företagare och vi erbjuder rådgivning ”från företagare till blivande företagare”

Om du inte bokat tid tidigare väljer du ”Boka första gången här”.  Är du redan registrerad väljer du ”Boka med kod” nedan och anger din e-post och koden du fick via e-post vid din första bokning.

Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder.

Du kan också kontakta oss via e-post till arvika@nyforetagarcentrum.se och föreslå egna tider som skulle passa dig så anpassar vi oss efter dig så gott vi bara kan. Vi erbjuder även kvällstider vid behov. Välkommen! 

Sidan uppdaterades 2023-08-30

Våra lokala samarbetspartner