Hem

Rådgivning

Rådgivningen på Nyföretagarcentrum Västra Värmland är kostnadsfri, konfidentiell, objektiv och personlig utifrån ditt behov. Vi erbjuder både enskild rådgivning, grupprådgivningar och starta och driva eget-kurser. Du bokar din rådgivning eller kurs online här.

Rådgivningen kan ske vid ett gemensamt möte i våra lokaler, via telefon eller digitalt via videokonferensverktyget Zoom.

Enskild rådgivning

Det kan bli ett eller flera enskilda rådgivningstillfällen, beroende på hur långt du kommit i processen och vilken hjälp du vill ha.

Rådgivningarna fokuserar på både på affärsidén och dig som entreprenör, samt vilka strategier som kan vara bäst för att lyckas.

Dessutom kan det handla om praktiska saker såsom budget, marknadsföring, försäljning, digitalisering men även om dina styrkor och svagheter som blivande företagare.

Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp och hur du praktiskt gör för att komma igång.

Till hjälp har du vår affärsplan, som du hittar på affarsplanen.com. Det är kostnadsfritt att arbeta med affärsplanen. Du kan också välja att jobba med en annan mall för affärsplan om du önskar.

Du får gärna börja med affärsplanarbetet innan du har kommit till oss för rådgivning men behöver inte ha gjort det. Come as you are!

Tid bokar du direkt online här under ”Boka första gången”.

OBS! All rådgivning behöver bokas i förväg.

Grupprådgivning och starta eget kurser

Behöver du mer allmänna råd eller en första inspiration eller introduktion till att starta och driva eget? Boka in dig på gemensamma grupprådgivning eller våra starta och driva eget kurser, där erfarna rådgivare går igenom om hur det är att starta och driva företag.

En grupprådgivning eller att delta på vår starta och driva eget kurs är ett utmärkt inspirationstillfälle – även för den som bara är nyfiken eller den som redan är igång som företagare!

I vår kalender ser du vad som händer framöver. Häng med!

Sidan uppdaterades 2022-05-24

Våra lokala samarbetspartner