Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Inger Wickbom
Verksamhetsansvarig och diplomerad företagsrådgivare
Inger driver ett konsultföretag Consultinger AB. Hon har arbetat i södra Stockholm i mer än 25 år och har ett brett kontaktnät inom näringsliv, organisation och myndigheter. Inger har också erfarenhet av kooperativt företagande.

anna_web

Anna Rogers
Diplomerad företagsrådgivare
Anna har i drygt 10 år arbetat som projektledare på NyföretagarCentrum Sverige med mässor och kampanjer, men är idag egen företagare.  Hon har ett brett nätverk inom näringsliv, organisationer och  myndigheter.

DSCF0015 copy copy 5 2

Maria Eugenia Ekman
Diplomerad företagsrådgivare
Maria är  jurist med framgångsrik erfarenhet av att arbeta inom miljöteknik, IT Telekom, affärsjuridik och EU- finansiering både i Sverige och utomlands. Van att utveckla och leda verksamheter inom internationalisering på en strategisk nivå samt etablera samarbeten och leda nationella och internationella projekt och nätverk.

Dalal Nasr
Diplomerad företagsrådgivare
Dalal är utbildad ekonom som har erfarenhet inom bank och finans, företagsrådgivning samt affärsutveckling. Hon är själv egen företagare och brinner för etableringen av nya livskraftiga företag. Dalal hjälper gärna med bland annat budget och ekonomifrågor.

Sidan uppdaterades 2019-01-08