Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

anna_web

Anna Rogers
Verksamhetsledare och diplomerad företagsrådgivare
Anna har i drygt 10 år arbetat som projektledare på NyföretagarCentrum Sverige med mässor och kampanjer och  har ett brett nätverk inom näringsliv, organisationer och  myndigheter. Hon har en bakgrund från resebranschen och talar flytande engelska.

DSCF0015 copy copy 5 2

Maria Eugenia Ekman
Diplomerad företagsrådgivare

Maria är  jurist med framgångsrik erfarenhet av att arbeta inom miljöteknik, IT Telekom, affärsjuridik och EU- finansiering både i Sverige och utomlands. Van att utveckla och leda verksamheter inom internationalisering på en strategisk nivå samt etablera samarbeten och leda nationella och internationella projekt och nätverk. Maria talar flytande spanska.

Dalal Nasr
Diplomerad företagsrådgivare

Dalal är utbildad ekonom som har erfarenhet inom bank och finans, företagsrådgivning samt affärsutveckling. Hon är själv egen företagare och brinner för etableringen av nya livskraftiga företag. Dalal hjälper gärna med bland annat budget och ekonomifrågor och talar flytande arabiska och franska.

Tomas Stens
Diplomerad företagsrådgivare
Tomas är utbildad civilekonom och ekonomilärare med erfarenhet av ledarskap både i offentliga och privata organisationer. Han har stort intresse för entreprenörskap, affärsutveckling och är själv egen företagare.
Tomas hjälper gärna med generella ekonomifrågor, marknadsföring och affärsutveckling och talar svenska, engelska och finska.

Sidan uppdaterades 2022-05-10