Hem

Rådgivning

radgivning-bubblor

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

Vi erbjuder rådgivning både digitalt (online) och fysiskt på plats på våra kontor. Du bokar tid via vår hemsida och där ser du också om det är en online- eller ”på plats” rådgivning. Du som bokar en online-rådgivning får ett separat mail med en länk till rådgivningsmötet.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

Informationsträffar

Behöver du mer allmänna råd – en första inspiration? Boka in dig på en informationsträff där vi ger mer allmänna råd i grupp. Oftast har vi med oss någon av våra samarbetspartners som delar med sig av sin kunskap. Ett utmärkt tillfälle till kunskap, inspiration och nätverkande!

boka_radgivningboka_kod

Sidan uppdaterades 2022-05-04