Hem

Rådgivning

radgivning-bubblor

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

Nytt för i år är att vi även erbjuder online rådgivning (videomöte) vilket innebär att du träffar din rådgivare via ett videomöte från din dator. Rådgivningen pågår i cirka 30 minuter och tar sin utgångspunkt i din affärsidé. Då dessa rådgivningar är en kortare variant av enskild rådgivning  fungerar detta bäst för dig som tidigare träffat någon av våra rådgivare på plats hos oss. För att genomföra online mötet behöver du en dator med kamera och mikrofon, samt en uppdaterad version av webbläsaren Chrome eller Firefox. Maila oss på vastraostergotland@nyforetagarcentrum.se när du vill boka online rådgivning.

Informationsträffar

Behöver du mer allmänna råd – en första inspiration? Boka in dig på en informationsträff där vi ger mer allmänna råd i grupp. Oftast har vi med oss någon av våra samarbetspartners som delar med sig av sin kunskap. Ett utmärkt inspirationstillfälle!

boka_radgivningboka_kod

Sidan uppdaterades 2020-01-22