Hem

Nu startar Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne ett nytt initiativ för etablerade företagare.

Företagarhjälpen är ditt bollplank. Vår kostnadsfria rådgivning utformas utifrån de frågor och utmaningar du som företagare ställs inför – allt från siffror till strategier, operativt där du står eller med sikte mot större mål.

Vi finns med dig på vägen när du ska fatta viktiga beslut, ombilda företaget, se över ekonomin eller bara behöver stöd i ditt företagande.

Företagarhjälpen riktar sig till företagare som är verksamma i kommunerna Ystad, Tomelilla och Simrishamn.

Våra diplomerade rådgivare Lotte Kolare och Håkan Stenson är ekonomer i botten och har lång erfarenhet inom företagande och coachning.

Välkommen att kontakta oss för att boka kostnadsfri rådgivning!

Lotte Kolare 070-618 09 68 lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se

Håkan Stensson 070-874 11 61 hakan.stenson@nyforetagarcentrum.se

Pressutskick:
Nu startar Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne ett nytt initiativ för etablerade företagare i kommunerna Ystad, Tomelilla och Simrishamn. Många företagare har en ny verklighet att anpassa sig till i spåren av pandemin – det märker vi inte minst på Nyföretagarcentrum. Nu erbjuder vi vår kostnadsfria rådgivning till alla företagare i vårt upptagningsområde i nya satsningen Företagarhjälpen. Rådgivningen kommer att utformas utifrån de frågor och utmaningar som näringsidkare ställs inför.

Företagarhjälpen kommer att hjälpa lokala företagare med allt från siffror till strategier. Våra rådgivare kommer att bistå med sin expertis som avser: – Ekonomi – Att omdefiniera eller justera affärs- och marknadsplaner
– Utforma operativa strategier
– Ombildning av verksamheten
– Krisstöd
– Hjälpa till med underlag för viktiga beslut som ska fattas av företagaren
– Agera bollplank och finnas till för företagare som behöver stöd

Vi kommer att berätta mer om satsningen och svara på frågor under pressträffen i Gamla Rådhuset 23 oktober klockan 09.00.

På plats finns Nyföretagarcentrum Sydöstra Skånes verksamhetsledare Lotte Kolare och vår nytillträdde diplomerade rådgivare Håkan Stenson som tillsammans ansvarar för den nya satsningen som beviljats ekonomiskt stöd från Region Skåne.

Varmt välkommen! Nyföretagarcentrum har varit en grogrund för nya företagare med innovativa idéer. Med rådgivning och nätverksträffar har vi sett till att ge nyföretagare den bästa tänkbara starten för på företagsresan – nu vill vi hjälpa fler!

Visste du att… 84 % av företagen som erhöll rådgivning är fortfarande aktiva efter 3 år (Ur NFC:s verksamhetsberättelse) Kontakt: Lotte Kolare 070-618 09 68
Håkan Stenson 070-874 11 61 

Sidan uppdaterades 2022-07-06

Nationella samarbetspartners