Hem

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan,

Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Du hittar vår affärsplan på vår startsida eller använd länken som finns här affärsplan.

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för Dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dej bäst!

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad, oftast som ett frukostmöte. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om Du får svaret i första rutan ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mejl till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid, boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Sidan uppdaterades 2022-04-12

Våra partners