Hem

Nyfiken på eget företag

Upptäck din entreprenörsanda och låt dig inspireras vid våra Nyfiken på eget företag-informationsträffar.

Informationsträffar VÅRTERMIN 2024

NYKÖPING
Plats: Näringslivets Hus
Datum: 18/1, 15/2, 14/3, 11/4
Tid: kl. 16.00–17.00

OXELÖSUND
Plats: Koordinaten Oxelösund
Datum: 5/2, 4/3, 8/4, 6/5
Tid: kl. 17.00-18.30

Utforska världen av företagande och få svar på dina frågor vid våra spännande Nyfiken på eget företag-informationsträffar! Oavsett om du är nyfiken på att starta eget eller redan har påbörjat din entreprenörsresa, är våra månatliga träffar skräddarsydda för att hjälpa dig.

Vid våra informationsträffar får du värdefull insikt och kunskap om att driva eget företag. Vi täcker olika ämnen, såsom affärsplanering, finansiering, marknadsföring och juridiska aspekter, för att ge dig en bred förståelse och verktyg för framgång.

Du får möjlighet att ställa frågor, lyssna på erfarenheter från andra företagare och bygga värdefulla kontakter i nätverket. Vårt team av experter finns tillgängliga för att ge råd och vägledning, oavsett vilken bransch eller idé du har.

Anmäl dig till våra Nyfiken på eget företag-informationsträffar idag och ta del av en inspirerande och lärorik miljö. Vi är här för att stödja dig i att förverkliga dina företagsambitioner och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas. Missa inte chansen att ta del av denna värdefulla kunskap och få svar på dina frågor!

Sidan uppdaterades 2024-01-05