Hem

Gör det enklare att bli och vara företagare - kom till Eget Företag!

Här träffar du rådgivare, experterna och nätverken!

På Eget Företag finns experter, rådgivare och informatörer på plats från en mängd företag, myndigheter och organisationer.

I cafét finns nya affärsvänner och du kan koppla av med en kopp kaffe. Under dagen entreprenörer och uppfinnare sina bästa tips och berättar om sina utmaningar.

30 seminarier! Här lär du dig och inspireras om allt som har med företagande att göra; Go digital, försäljning, bokföring, e-handel, marknadsföring, prissättning, moms och regler, budget, hållbarhet, starta eget som pensionär och mycket, mycket mer.

Här får du som är ny i Sverige extra hjälp!

Vi gör en extra satsning för personer som är nyanlända och går i företagstankar. Kanske du har drivit företag i ditt hemland? Då hälsar vi dig välkommen till mässan! Här finns svenska nätverk, experter och rådgivare på plats för hjälpa dig att starta och driva företag.

Allmän information
Datum: 25 april 2017
Öppettider*: tisdag 9.30–17.00
*Seminarier startar 30 minuter innan mässan öppnar.
Plats: Slagthuset, Malmö

 

Boka plats här!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners