Hem

Boka rådgivning

All rådgivning på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk. All rådgivning måste bokas i förväg och görs här.

Vi har olika typer av möten du kan boka:

Informationsträff i grupp, för dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan. Som regel sker sådana möten ca två gånger per månad i Malmö.

Individuell rådgivning, för dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Rådgivningen tar max en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Är du etablerad i Danmark och vill starta företag här, eller tvärtom, vill ta din verksamhet härifrån till Danmark, erbjuder vi dig individuell Öresundsrådgivning i samarbete med Öresunddirekt (välj rådgivning verksamhet i Danmark-Sverige).

OBS! Nu kan du även boka individuell rådgivning digitalt. 

 

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på här. Det är såklart kostnadsfritt att jobba med den.

 

boka_radgivningboka_kod

 

 

 

Boka första gången >>

Boka med kod >>

 

Sidan uppdaterades 2018-06-25

Våra samarbetspartners