Hem

Boka rådgivning

All rådgivning på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk. All rådgivning bokas i förväg här.

Vi har olika typer av möten som du kan boka. Läs gärna hela informationen innan du bokar:

Informationsträff i grupp, för dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan. 

Individuell rådgivning, för dig som har en affärsidé och jobbar med eller vill börja jobba med Affärsplanen. Förbered dig innan du kommer på den individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Rådgivningen tar ungefär en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. 

Om du är etablerad i Danmark och vill starta företag här, eller tvärtom, vill ta din verksamhet härifrån till Danmark, erbjuder vi dig individuell Öresundsrådgivning i samarbete med Öresunddirekt (välj rådgivning verksamhet i Danmark-Sverige). Som alternativ till vår vanliga rådgivning kan du även välja rådgivning på arabiska eller online. Vi har också särskild rådgivning för dig som ingår i något av Mincs program.

Ta gärna kontakt med din rådgivare direkt via mail om du inte hittar en tid som passar dig. Vi finns här för att hjälpa dig!

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar här. Det är kostnadsfritt att jobba med den.

 

 

 

OBS! Bokningssystemet har uppdaterats! Koder/lösenord som har skapats innan 2021-11-29 kommer inte längre att fungera. Nytt lösenord kan skapas på sidan ”Boka med kod”. Där kan knappen ”glömt lösenordet?” användas för att skapa ett nytt lösenord.

Sidan uppdaterades 2022-02-16