Hem
Värd för Årets Hållbarhetspris 2024: Sysav
Sysav har som samarbetspartner till NyföretagarCentrum Öresund instiftat ett miljö/hållbarhetspris, för att uppmärksamma företagsidéer som hjälper till att uppfylla Sysavs vision: att bidra till att skapa världens mest hållbara region.

Kriterier
Företagets grundidé är ekologiskt hållbar, dvs bidrar till minskat råvaruuttag, lägre klimatpåverkan, längre livslängd för produkter eller material, ökad återanvändning, mer hållbar konsumtion, ökad biologisk mångfald, eller på annat sätt gynnar ett hållbart samhälle. Företaget skall vara max tre år gammalt och den nominerade kandidaten i företaget ska ha tagit del av NyföretagarCentrum Öresunds rådgivning under uppstarten. Har du hållbarhet som värdering i din verksamhet, tveka inte att delta! Detta är till för alla sorters verksamheter som känner engagemang i frågan och har byggt in det i sin verksamhet på något sätt. Deltog du i fjol och ditt företag är max tre år – välkommen igen! 

Nominering
Nomineringen är fortfarande öppen för 2023. Maila dina svar på frågorna nedan till Åsa Trulsson.

1. Skriv Årets Hållbarhetspris i rubriken
2. Ange företagsnamn, registreringsnummer och vem som nomineras
3. Beskriv kort vad företaget erbjuder
4. Motivera varför kandidaten nominerats till utmärkelsen, max fem meningar
5. Ange kontaktuppgifter till dig och den nominerade (OBS! Du kan nominera dig själv!)
6. Bifoga en bild eller två från verksamheten samt webadress 

Pris
Sysav betalar en prissumma på 10 000 kr till vinnaren. 
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jury
Juryn består av Anna Vilén (bild ovan), kommunikatör vid Sysav, Anne Marbrandt, VD NyföretagarCentrum Öresund samt Åsa Trulsson, projektledare NyföretagarCentrum Öresund. Juryns beslut kan inte överklagas.  

Sidan uppdaterades 2024-05-21