Hem

Club Eget, StartUp Bar, Elddopet

Club Eget är NyföretagarCentrum Öresunds affärsnätverk för nystartade företag och för dig som planerar att starta, samt för våra partners. Club Eget är ett roligt och effektivt sätt att bygga nätverk och att lära sig mer om företagande – ofta tillsammans med våra samarbetspartners. Passa på att träffa andra nyföretagare under trevliga former!

StartUp Bar är ett affärsmingel för startup-företag men också för andra entreprenörer. Här träffar du under lättsamma former personer i alla åldrar och med olika nationaliteter, samt samarbetspartners och rådgivare. Aktiviteten ges i Malmö under två timmar första onsdagen varje månad med uppehåll under julen och sommaren. Vi samarbetar med tidningen Starta och driva företag samt Nina Jansdotter.

Elddopet är ett fantastiskt spännande och roligt forum för dig som vill testa dina idéer och ”bli grillad” av våra affärsproffs, med också för dig som vill inspireras av andra.

Välj själv i vårt kalendarium vilka aktiviteter du vill vara med på genom att klicka på respektive anmälningslänk. Antalet platser är oftast begränsat, så boka snarast. Kostnadsfritt då inget annat anges. Observera att vi debiterar 125 kr om du bokar men inte dyker upp, så kallad ”no show-avgift”. Vi ses!

Tack för att du kikar in här – följ oss också på Facebook.

Sidan uppdaterades 2019-09-10