Hem

Hur det började – ta del av våra berättelser

Träffa Besnik Fazliu som kom till Sverige i mitten av 00-talet, knackade på dörren till det företag han idag driver och äger till 100%.

Det är alltid bra att ta del av andras erfarenheter. På NyföretagarCentrum Falköping har vi bett några etablerade egenföretagare att dela med sig av sina erfarenheter och goda råd via ett antal filmer.

Förutom här, publicerades de på Facebook samt vår egen YouTube-kanal. Du får stifta närmare bekantskap med:

Åke Brattberg, mjukvaruutvecklare

Lotta Lund, klädbutik

Madelene Soneby, fastighetsmäklare

Mats Bengtsson, fastighetsägare/byggföretagare

Besnik Fazliu, profilering/reklambyrå

Träffa Madelene Soneby som efter en krokig väg via resebranschen och bankvärlden tog över en mäklarbyrå som hon idag driver med stor framgång.

Conny Johansson, kommunikatör/reklambyrå/rådgivare

Följ oss på Facebook så blir det enklare att se när vi lanserar nästa film!

Låt IT-entreprenör Åke Brattberg, som varit verksam på flera orter i Sverige och utomlands, inspirera dig då han delar med sig av erfarenheter och goda råd.
Lotta Lund tog över familjeföretaget och var första verksamhet i ett nytt externhandelsområde – idag med bästa skyltläge. Lyssna till hennes tankar och erfarenheter.
Conny Johansson startade eget i 25-årsåldern men skaffade sig mer erfarenhet och kompetens under 13 år på Kinnarps. I 40-årsåldern dök det upp en möjlighet att åter starta eget, en chans han tog som han aldrig ångrat!
Mats driver idag ett familjeföretag som omfattar både byggfirma/fastighetsbolag och konditori. Här delar Mats med sig av sina tankar och erfarenheter som egen företagare.

Sidan uppdaterades 2021-08-09

Våra samarbetspartners