Hem

Kurser, info-träffar, mentorprogram och Boost!

nfc_bild

Tillsammans med NyföretagarCentrum Skaraborg erbjuder vi ett par kärnfulla och uppskattade utbildningar. Våra kursledare är erfarna entreprenörer inom olika områden och tillsammans med ett antal andra kursdeltagare får du under några få utbildningstillfällen värdefulla insikter i respektive område.

Hösten 2023 genomför vi dessa utbildningar även i Falköping. Läs mer på länkarna nedan. Varmt välkommen att anmäla dig! Vi deltar också i ett nationellt mentorprogram samt i Skaraborg driver ett uppföljningsprogram som kallas NyföretagarBoost!

Läs mer om och anmäl dig till STARTA-EGET-utbildningen här!

Läs mer om och anmäl dig BOKFÖRINGSkursen här!

Läs mer om MENTORSprogrammet här!

Läs mer om NYFÖRETAGARBOOSTEN här!

. . .

Boka in en INFO-TRÄFF

Vi kommer gärna ut och besöker olika platser såsom utbildningsföretag, organisationer och givetvis hos våra samarbetspartners – för att hålla informationsträffar. Under en sådan träff, som givetvis är kostnadsfri, går vi igenom allmän information om hur du kan starta eget företag, några olika saker som är viktiga att tänka på och vad vi på NyföretagarCentrum kan hjälpa till med. Du får givetvis möjlighet att ställa frågor. Hör av dig till falkoping@nyforetagarcentrum.se om du är intresserad att boka in oss.

Sidan uppdaterades 2023-09-01

Våra samarbetspartners