Hem

Finalist 2014 Egetto AB

Egetto AB har utvecklat ett nytt sätt att få fart på friskvården på företag och i organisationer, med en app- och webbaserad friskvårdsutmaning där man tränar tillsammans. Intersport Challenge och Egetto AB var finalister i Årets Nyföretagare 2014.

Intersport Challenge är ett socialt och modernt alternativ till stegtävlingar och liknande. Här tävlar man i lag och all form av aktivitet räknas; cykling eller yoga, promenad eller aerobics, skidor eller tennis – all nyttig vardagsmotion premieras samtidigt som man har roligt tillsammans med sina kollegor.

– Intersport Challenge är ett tydligt exempel på hur man kan utveckla något så roligt och viktigt som hälsa och träning till en lönsam affärsidé. Genom våra sociala kanaler (Facebook och Instagram) försöker vi hela tiden inspirera våra följare till att hitta motion i vardagen, säger Nicholas Roman, vd och grundare på Egetto AB.

Under 2014 engagerade Intersport Challenge företag och lag från över 11 länder, med deltagare så långt bort som Japan, USA och Canada.

– Vi har genom vår koppling till Charity Point dessutom lyckats samla in donationer på över 200 000 kronor tillsammans med våra kunder. Pengarna har gått till organisationer som Barncancerfonden, Läkare Utan Gränser, Min Stora Dag, Rädda Barnen m fl.

I den senaste kundundersökningen fick Intersport Challenge mycket positiv feedback från deltagarna. Hela 82 procent skulle absolut rekommendera Intersport Challenge till en nära vän och 75 procent tycker att Intersport Challenge var roligare eller mycket roligare än en traditionell stegtävling. 63 procent har börjat röra på sig mer tack vare Intersport Challenge och så mycket som 96 procent var nöjda eller mycket nöjda med kundtjänst och support.

Vill du veta mer? Läs mer på www.intersportchallenge.se eller skicka ett mail till info@intersportchallenge.se

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners