Hem

Mentorskap – få en egen mentor

Vill du utveckla ditt företag? 

Nyföretagarcentrum Sollentuna erbjuder ett program där  du som nyföretagare har möjlighet att kostnadsfritt få tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis.

Vi startar nu 2019 års program och har i år möjlighet till 12 platser. Programmet pågå i ett år. Det innehåller förutom träffarna med mentor, nätverksträffar och seminarier.

Är du intresserad? Skicka ett par rader om din affärsidé och verksamhet samt vad du skulle önska för stöd av en mentor, vilken typ av frågor skulle du vilja diskutera. Ange även namn, mailadress samt ett telefonnummer där vi kan nå dig.  Vi följer upp alla ansökningar med en intervju

Skicka din ansökan  till sollentuna@nyforetagarcentrum.se

Detta är en del i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Genom att delta i programmet får man en bättre företagsstart och möjlighet till snabbare lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal par: mentor – nyföretagare, varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners