Hem

Årets Nyföretagare Sollentuna 2016

Årets Nyföretagare 2016 har nu utsetts och det blev Vitvaruexperten – en butik med e-handel som just öppnat sin första butik i Stinsens köpcentrum.

Årets Nyföretagare Mikael Hagman tillsammans med Margareta Brathén, Nyföretagarcentrum, Anna Hamberg, näringslivschef och Benny Lindberg, Nordea.Årets Nyföretagare Mikael Hagman tillsammans med Margareta Brathén, Nyföretagarcentrum, Anna Hamberg, näringslivschef och Benny Lindberg, Nordea.

Juryns motivering:

Årets nyföretagare, Mikael Hagman, har startat sitt företag Vitvaruexperten AB i en mycket hårt konkurrensutsatt bransch. Med stort driv och nytänkande har han identifierat kundens behov och krav på tillgänglighet och kvalitet. Utifrån det har han sen skapat en ny plattform och en anpassad affärsmodell som efter drygt ett och ett halvt år tar företaget till nästa nivå. Mikael har i november även öppnat en fysisk butik i Stinsens köpcentrum och har totalt sett hittills mer än 7000 nöjda kunder. Som han själv säger  –  Nöjda kunder ger bensin att driva vidare!

Läs mer här>>

Fakta:

Årets Nyföretagare är ett pris instiftat av Sollentuna kommun och Nyföretagarcentrum Sollentuna med syftet att ge dig på väg upp lite extra skjuts.

Priset ger dig möjlighet att synas lite extra och ett kvitto på att du är på god väg att bli en riktigt framgångsrik företagare. Anmäl dig själv eller någon du tycker förtjänar utmärkelsen.

Vem kan vinna?

Du som på ett föredömligt sätt visar att du har drivkraften som krävs och är innovativ med idéer utöver det vanliga kan söka priset. Ditt företag ska ha sitt säte i Sollentuna och ha varit verksamt i ca 1 – 3 år.

Viktiga kriterier är att företaget har:

  • Utvecklingsbar affärsidé
  • Hållbar affärsplan
  • Goda entreprenörsegenskaper/personliga förutsättningar
  • Stabil ekonomi
  • Tillväxtpotential

Det är tredje gången priset delas ut. Juryn 2016 består av Arne Wallström, vd på Helenius, Benny Lindberg, kundansvarig på Nordea, Margaretha Brathén, verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum och Anna Hamberg, näringslivschef på Sollentuna kommun.

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners