Hem

Årets NyFöretagare 2015 Starcycle AB

Årets Nyföretagare 2015 presenterades på Sollentuna Näringslivsdag den 26 november. Årets vinnare är Marcus Hedin och hans företag Starcycle AB.

Motiveringen lyder: Marcus Hedin har startat sitt företag Starcycle AB med driv och stor målmedvetenhet. På ett år har företaget vuxit från enskild firma till aktiebolag, med en stadigt växande omsättning. Under samma period har Starcycle gått från en anställd till åtta och från en lastbil till tre. Med strategisk, innovativ och bred marknadsföring har Starcycle lyckats nå fram med sin affärsidé kring recycling och snabbt skapat en bred och återkommande kundbas, med både företag och privata kunder. Marcus själv säger – ”Min glöd för att driva mitt eget företag är enorm! Jag har drömt om att få äga och driva egna företag sen barnsben.” Nöjda kunder berömmer Starcycle för företagets service, proffsighet, effektivitet och trevliga bemötande. Med hjärta och energi gör Marcus sin dröm till verklighet!

-”Jag måste få rikta ett extra stort tack till NyföretagarCentrum i Sollentuna med Margareta Brathén i spetsen. Hon har varit en stor trygghet redan från början. Någon att bolla tankar och idéer med, någon som pushar dig och kommer med feedback samt någon utomstående som är ärlig och kommer med bra råd utifrån den startposition man har. Oavsett om du ska starta, har precis startat eller om du kommit en bit på vägen. Stort tack Margareta!” säger Marcus Hedin

Du kan läsa mer om Starcycle och Marcus Hedin här.

Juryn för Årets Nyföretagare 2015 utgjordes av:
Tina Westblad, Balders Bröd
Peter Werner, Sollentuna Bildemontering
Annika Bergström, Swedbank
Anna Hamberg, Sollentuna kommun
Margareta Brathén, Nyföretagarcentrum Sollentuna

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners