Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Maria Ekman, Affärsrådgivare

Maria är  jurist med framgångsrik erfarenhet av att arbeta inom miljöteknik, IT Telekom, affärsjuridik och EU- finansiering både i Sverige och utomlands. Van att utveckla och leda verksamheter inom internationalisering på en strategisk nivå samt etablera samarbeten och leda nationella och internationella projekt och nätverk. Maria talar flytande spanska.

Ewa K Ekblad, Affärsrådgivare
Erfarenhetsbaserad rådgivning inom service, försäljning, PR, produkt-paketering och marknadsföring (inkl sociala media).
Från Start-ups till internationella storföretag. Som person engagerad, lösningsorienterat, generös och nyfiken

Susanne Söderberg, Affärsrådgivare
Susanne har ett förflutet som entreprenör och har erfarenhet av kapitalanskaffning, marknadsföring, varumärkesfrågor, försäljning och många år som projektledare på reklambyrå. Hon är grundare till Sveriges första godkända e-handelsapotek och har erfarenhet ifrån både små entreprenörsdrivna bolag och storbolag. Susanne hjälper dig gärna med din e-handel eller att agerar bollplank kring ditt företags mål, kunder, finansiering, affärsmodell etc.

Sidan uppdaterades 2020-01-31

Våra samarbetspartners